Masumlar Apartmanı Sezon Finali Fragmanı Yayınlandı

Masumlar Apartmanı sezon finali fragmanı yayınlandı. İnci ile Han arasındaki olaylar büyüyor gibi gözüküyor. İnci bu bölümde ölecek mi? İşte fragman.

Oğulcan Özsezgi
06 Haziran 2021 - 00:21
Gündem

Masumlar Apartmanı sezon finaline bomba gibi girecek. 37.bölümde sezon finali yapacak olan dizinin, en önemli karakterlerden birine veda edeceği düşünülüyor. Masumlar Apartmanı sezon finali fragmanı da bunu göstermekte. Fragmanda İnci ölüyor mu sorusu için çok önemli ipuçları yer alıyor.

Masumlar Apartmanı Sezon Finali Fragmanı - Final Nasıl Bitecek?

Bir önceki bölümde Han ile İnci arasında önemli bir gerginlik yaşanmıştı. Han’ın yaptıklarını duyan İnci ilişkilerine son verme kararı almıştı. Yeni bölüm fragmanında da ilk gördüğümüz bu oldu.

İnci ile Han’ın eve beraber geldiğini görüyoruz. İki ismin ayrılacağını görüyoruz. Fakat burada İnci’nin bir sürpriz haber aldığı da anlaşılıyor. Fragmana bakacak olursak İnci hamile.

Fakat hikaye dramatik bir hale getirilecek ya, bunun için uğraşılmış gibi. Masumlar Apartmanı sezon finali fragmanından anladığımız, İnci hamile ama ayrılık kararından dönmeyecek.

Evi terk ettiği de görülen karakterin yolda bir kaza geçirdiği anlaşılıyor. Fragmanın hemen sonunda Han’ın kaza yerine yetiştiği anlaşılmakta. İnci ölecek mi ölmeyecek mi şimdilik göremedik. Sezon finalinde bu soru cevap bulacak mı yoksa bulmayacak mı orası da kesin değil.

Diğer yandan Safiye’nin Naci’ye olan vedasını görüyoruz. Naci muhtemelen tedaviye gitmek için ayrılıyor. Son olarak Gülben ile Esat’ın durumu var. Son bölümde Esat’ın annesi Gülben’i uyarmış ve ayrılmalarını istemişti. Bundan sonra Gülben’in uzak durduğunu gördük. İkilinin yeniden bir araya gelip gelmeyeceği konusunda gelişmeleri de göreceğiz.

Esat ile Gülben bir kez daha yan yana gelecek o kesin ama nasıl bir karar verecekler işte orası kesin değil. Gülben, sırlarını Esat’a açacak gibi duruyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin