Kağıt Ev 8.bölüm Fragmanı Yayınlandı; Cemre Yine Birini mi Öldürecek?

Kağıt Ev 8.bölüm fragmanı da yayınlandı. Final yapması beklenen dizinin final de yapmayacağını görüyoruz. Fragmanda final ibaresi yer almıyor.

Oğulcan Özsezgi
06 Haziran 2021 - 00:51
Gündem

Kağıt Ev 8.bölüm fragmanı yayınlandı ve sanıldığı gibi final ifadesinin yer almadığını görüyoruz. Bu durum da gösteriyor ki iddialar şimdilik asılsız çıktı. Dizi henüz sezon finali ya da final yapmayacak gibi duruyor. En azından 8.bölüm fragmanında böyle bir ifadenin yer almadığını net olarak anlıyoruz. Yeni bölüm fragmanını değerlendirdiğimizde ise beklenmedik şeyler olacak gibi gözüküyor.

İlk dikkat çeken tabii ki Cemre. İnci’yi öldüren Cemre, bu bölümde de cinayet işleyecek gibi gözüküyor. Üstelik bu sefer çifte cinayet durumu bile yaşanabilir. Fragmanda o şekilde bir izlenim var.

Kağıt Ev 8.bölüm Fragmanı - Cemre Bu Sefer Kimi Öldürecek?

7.bölümde polisler ifadesini almak adına Cemre’yi almak için eve gelmişti. Aylin ise Cihan gelene kadar polisleri oylamaya çalışmıştı. Fakat Cemre bu sırada odasının camından kaçmıştı.

Sonrasında Cemre’nin Azra’nın evine gittiği görülüyor. Bu sırada ise Azra bir süredir kendisini rahatsız eden sapık tarafından rehin alınmış olarak gözüküyor. İşte tam sırada Cemre geliyor ve adamın kafasına odun ile vurarak bayıltıyor.

Artık öldü mü ölmedi mi bunu bilmiyoruz. Ama burada Cemre’nin hak etti ifadesini yine kullandığını görüyoruz. Sonrasında ise Cemre, Azra ile babasının fotoğraflarını görüyor.

 

Hasta olduğunu bildiğimiz karakter bundan sonra çıldırıyor. İnci’yi öldürdüğünü de itiraf ederek bu kez ise Azra’ya saldırıyor. Azra’yı net olarak öldürmeye çalıştığı görülen Cemre’nin bunda başarılı olup olmayacağını da bilmiyoruz. Eğer burada da başarılı olacak olursa, çifte cinayet işlemiş olacak.

Bu sefer aileden onu kurtaracak kimse de kalmadı. Mert’e hapishanede ne olacak ya da Cihan kendisine gelen teklifi kabul edecek mi bunu da Kağıt Ev 8.bölüm sonrası göreceğiz. Final iddiaları için ise şimdilik resmi bir açıklama yapılmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin