Çukur oyuncularından yeni yıl mesajı! Çukur yeni bölüm ne zaman?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisinin oyuncularından yeni yıl mesajı var! Çukur yeni bölüm bu akşam yok mu? İşte detaylar!

Nurşah
31 Aralık 2018 - 10:32
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Dilan Çiçek Deniz gibi sevilen isimlerin yer aldığı bir fenomen haline gelen Çukur dizisi oyuncularından yeni yıl mesajı geldi. Ercan Kesal, Aras Bulut İynemli, Kubilay Aka, Dilan Çiçek Deniz ve dizinin sevilen isimleri izleyenlerine yeni yıl dileklerini gönderdiler...

Çukur'dan yeni yıl mesajı!

Bir yıl daha kapıda aslan parçaları. Bu yıl da ailemizin, çatımızın, Çukur'umuzun kıymetini bileceğimiz; sevdiklerimizin yanında olacağımız; özlediklerinize kavuştuğumuz; küslükleri bitirdiğimiz; birbirimize sahip çıktığımız; heyecanımızın eksilmediği; hep birlikte dostça yaşadığımız; birbirimizi daha iyi anladığımız; anlamak için daha çok çabalayacağımız; sahip olduklarımızın kıymetini bileceğimiz; yeni hikayeler yazacağımız; yardım ederek güçlendiğimiz; barış dolu bir yıl olsun... Umut dolu çok güzel senelerimiz olsun. Herkese iyi seneler...

18-12/31/ukur-yeni-yil.jpg

Çukur yeni bölüm ne zaman?

Bilindiği üzere özel televizyon kanallarında kısa bir süre dizilerin yeni bölümlerine ara verildi. Bu sebeple dizi merakla beklenen 49. bölümü ile bu akşam ekranlarda olmayacak. Çukur yeni bölümü ile 21 Ocak Pazartesi akşamı Show Tv'de olacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin