Söz bu akşam yok mu? Yeni bölüm ne zaman?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Söz 66. bölüm ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm bu akşam yok mu?

Nurşah
31 Aralık 2018 - 10:26
Yeni Bölüm

Sevilen oyunculardan oluşan kadrosu ile aksiyon dolu sahnelere imza atan Söz dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Yılbaşı akşamı diziler yayınlanmayacak mı? İşte detaylar...

18-12/31/soz-yeni-bolum-ne-zaman.jpg

Söz yeni bölüm yok mu?

Sevilen dizi normal şartlarda bu hafta 66. bölüm ile ekrana gelecekti. Fakat yeni yıl olması sebebi ile sevilen dizinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Aynı durum diğer televizyon kanalları için de geçerli. Sevilen pek çok dizi bu akşam ekrana gelmeyecek... Star Tv ekranlarında ise başarılı isim Saba Tümer'in sunuculuğunu yapacağı Yıldızlar Geçidi programı yer alacak... Yeni yıl coşkusunu hissedebileceğiniz bu programda pek çok ünlü isim yer alacak...

Söz 66. bölüm ne zaman?

Bilindiği üzere her sene başında kanallar ile reklam şirketleri arasındaki anlaşmalar yenileniyor. Bu süreçte de diziler bir haftalığına tatile giriyor. 2019'da ise bu durum biraz uzayacak ve diziler üç hafta yeni bölüm yayınlamayacak. Söz dizisinin merakla beklenen yeni bölümünün ise 21 Ocak Pazartesi akşamı izleyici karşısında olacağı söylentiler arasında yer alıyor!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin