Yılbaşı akşamı diziler yok mu? 31 Ocak akşamı televizyonda ne var?

Bu sene yeni yıl akşamında diziler yeni bölümleri ile ekrana gelmeyecek mi? 31 Aralık Pazartesi akşamı televizyonda hangi programlar var?

Nurşah
31 Aralık 2018 - 10:22
Magazin

31 Aralık diziler yok mu? Yeni yıl gecesinde televizyon ekranlarında neler var? Sizler için 31 Aralık 2018 Pazartesi günü programlarını listeledik! Yılbaşı akşamında izleyicileri eğlence dolu programlar bekliyor!

18-12/31/ocuklar-duymasin-yeni-yil.jpg

Kanal D'de yılbaşı!

Kanal D ekranlarında yılbaşı heyecanı Çocuklar Duymasın dizisi ile yaşanacak! Sevilen aile komedi dizisi yeni yıl akşamı izleyicilerine oldukça eğlenceli dakikalar yaşatacak!

TRT 1 ekranlarında Aileler Yarışacak!

TRT 1 ekranlarında ilk olarak Ege'nin Hamsisi dizisi final bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Ardından ise Aileler Yarışıyor programında Kalk Gidelim ve Elimi Bırakma dizisinin oyuncuları büyük ödül için kıran kırana yarışacak!

18-12/31/o-ses-turkiye-yeni-yil.jpg

Tv8'de O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı olacak!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümü ile izleyici karşısında olacak! Sevilen programda Can Yaman, Demet Özdemir, İrem Helvacıoğlu gibi başarılı isimler yarışacak!

Star'da yılbaşı akşamında yıldızlar geçidi olacak!

Star Tv'de yeni yıl akşamında Saba Tümer'in sunuculuğunu yapacağı Star Yılbaşı Konserleri olacak! Emel Sayın, Safiye Soyman, Mehmet Erdem gibi sevilen pek çok isim yılbaşı akşamını renklendirecek!

Sevilen yarışma programı yeni yıl akşamı Atv'de!

Murat Yıldırım'ın sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı yeni yıl akşamı izleyicilerle olacak. Dünyaya adını duyurmuş kadın sporcularımızın yarışacağı programda kazanılan ödüller Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlanacak!

18-12/31/yaparsin-askim-yeni-yil.jpg

Fox Tv'de çiftler yarışacak!

İlker Ayrık'ın çok sevilen programı Yaparsın Aşkım bomba gibi konukları ile yeni yılda Fox Tv'de olacak! Berkay- Özlem Şahin, Demet Akalın ve Okan Kurt, Ahu-Suat Sungur gecenin konukları olacak!

Show Tv'de söz çocuklarda!

Çocuktan Al Haberi programının sevilen minikleri yılbaşı akşamı Show Tv'de izleyicileri gülümsetmeye geliyor! Aleyna Tilki, Furkan Palalı ve Kibariye ise programın konuk isimleri...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin