Çukur sezon finalinde neler olacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Show TV'nin fenomen haline gelen dizisi Çukur'un sezon finaline gireceği bölümün fragmanı yayınlandı!

Merve Mutlu
27 Mayıs 2019 - 15:46
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin rol aldığı, Show TV ekranlarında fenomen haline gelen dizi Çukur'un sezon finali fragmanı yayınlandı. 

19-05/27/ukur-sezon.png

Çukur sezon finalinde neler olacak?

Dizinin yeni bölümünde: Yücel, malum siyah zarflardan bu kez birkaç tane hazırlayarak Çukur'a bıraktı. Çok sayıda siyah zarfın açılması ile de gerilim dolu anlar başlıyor..

Zarfların her biri bir başkasına gidiyor. Herkesin sevdiği kadın tek tek Yücel tarafından kaçırıyor. İdris'in eşi Sultan, Cumali'nin eşi Damla, Selim'in eşi Ayşe, Kahraman'ın kızı ve İdris'in torunu Karaca ile Vartolu'nun sevdiği kadın olan Sadiş, Yücel tarafından kaçırıldı. 

19-05/27/vartolu.png

Dizinin ilk sezonunun finalinde de sevdiklerini kaybetmekle karşı karşıya kalan Çukur'un erkekleri toplanarak, sevdikleri insanları Yücel'in elinden almak üzere harekete geçiyorlar.. 

Çukur'un yeni yüzlerinden olan ve hapisten yeni çıkan, Selim'in oğlu Akın Koçovalı da Çukur'u ele geçiren Yücel'e karşı oldukça öfkeli halleri ile dikkat çekerken, "Bizim Çukur'umuzu, benim Çukur'umu" sözleri ile dikkat çekiyor.

19-05/27/akin.png

Çukur'da başta Koçovalılar olmak üzere herkes ellerinde silahlarla Yücel'in peşine düşerken, hareketi başlatan, "Hadi çata pat başlasın" diyen Vartolu Sadettin oluyor. Timsah ve Azer Kurtuluş'un üzerine ateş boşaltıldığı ve ikilinin hazırlıksız yakalandığı görülen sahnenin ardından, şiddet daha da artıyor. 

19-05/27/ukur-yeni-bolum.png

Yamaç'ın, "O Çukur'u İstanbul'da sanıyor ya, İstanbul'un Çukur'da olduğunu öğrenecek!" sözleri ile oldukça iddialı bir giriş yaşanıyor. 

Yücel'i yakalayarak hesap soran Yamaç, "Benim Sena'm sana hiçbir şey yapmamıştı. Akşin'im sana hiçbir şey yapmamıştı. Aliço'm sana hiçbir şey yapmamıştı." diyerek saldırıyor. Yaraladığı Yücel'in bulunduğu yeri ateşe veren Yamaç, daha sonra oturarak elleri bağlı Yücel'in yanışını izliyor.. 

19-05/27/61420309_2741310612563064_1284383014654050304_n.jpg

Çukur sezon finali fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin