Kardeş Çocukları Umay öldü mü? Nur Fettahoğlu diziden ayrılıyor mu?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kardeş Çocukları sezon finaline girdi. Umay öldü mü? Nur Fettahoğlu diziden ayrıldı mı?

Merve Mutlu
27 Mayıs 2019 - 13:30
Yeni Bölüm

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl ve Nur Fettahoğlu'nun rol aldığı, Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kardeş Çocukları geçtiğimiz akşam sezon finali yaptı. 

19-05/27/kardes-c.png

Kardeş Çocukları sezon finalinde neler oldu?

Star TV'nin sevilen dizisi Kardeş Çocukları, geçtiğimiz akşam yayınlanan 17. bölümü ile muhteşem bir sezon finali yaptı. Sezon finalinde: Reşat'ın kendisini aldatması nedeniyle bir boşanma protokolü hazırlayan ve şirketi dahil birçok şeye el koyan Umay, Reşat'ın tuzağına düşerek silahla tehdit edildi. Niyeti Umay'ı öldürmek olan Reşat, tetiğe basamadı..

Umay'ın, Saner'e çocuğuyla ilgili verdiği bilgilerden yola çıkarak Yıldırım'ın bulduğu Savaş adlı çocuk, Saner'lerin evlerine yerleşti. Oyunu devam ettiren Savaş'ın derdi ise bir şeyler koparmaktı.

19-05/27/savas.png

Umay yeniden devreye girerek, Savaş'ı aradan çıkarmanın peşine düştü. Yeniden anlaşma yapan ikili, artık olayların üstünün kapanmasını sağlama konusunda hemfikir oldu. 

Ümran ile Umay ise yeniden karşı karşıya geldi. Yıldırım'ın sahte bir çocukla kandırılmasına içi razı olmayan Ümran, Umay'dan hesap sorarken, Umay da onu kızıyla tehdit etmeye devam etti. 

19-05/27/mran-umay-7.png

Ümran kendisine gönderilen mektupların ardından toprakla birlikte gelen kutuyu açtığında, yavaş yavaş kendisine gelen tehdit mektuplarının Umay'ın kendisine bağımlı kılma oyunu olduğunu düşünmeye başladı. Oyunu tersine çevirmek ve emin olmak için kendisine gelen mektupların aynısından hazırlayarak bahçeye bıraktı. Bunu gören Umay ne olduğunu anlamadı ve korkmaya başladı. Ümran ise merak ettiği cevabı almış oldu.  

Hayat, Savaş'ın Yıldırım Saner'in oğlu olduğunu öğrenerek Saner'e annesini aldattığı başka bir kadın daha olduğunu düşünerek öfkelendi. 

19-05/27/mran-yildirim.png

Diğer yandan Ümran Umay ile yüzleşerek kendi oyununu gösterdi. Ümran'ın yapacağı tek bir şey kalmıştı. Bir mektup yazarak her şeyi Yıldırım Saner'e anlattı. Mektubun ardından kızı olarak gördüğü Hayat'ı babası Yıldırım Saner'e bırakarak gitme kararı aldı. 

Tam gideceği sırada Savaş'ın peşindeki adamlar saldırıda bulundu ve oğlunun önüne geçen Yıldırım Saner defalarva vurularak yere yığıldı. 

19-05/27/yi.png

Reşat da Umay'dan kesin olarak kurtulma kararı alarak görüşmek istediğini ve boşanma protokolünü imzalayacağını söyledi. Görüşmeden önce hazırlanan ilaca fare zehiri koyan Reşat Karay, sakince Umay'ın kahvesini içmesini bekledi. Gittikçe fenalaşan Umay yere yığılarak hayatını kaybetti. Açık kalan gözlerini kapatan Reşat da polisi arayarak kendisini ihbar etti..

19-05/27/karimi-oldurdum.png

Kardeş Çocukları Umay öldü mü? Nur Fettahoğlu diziden ayrılıyor mu?

Dizide, boşanmak üzere olduğu ve kendisini aldatmasını fırsata çevirerek her şeyini elinden aldığı Reşat tarafından fare zehri ile zehirlenen Umay Karay, hayatını kaybediyor. Karakterin yere yığılmasının ardından Reşat'ın Umay Karay'ın açık kalan gözlerini kapatarak polise kendini ihbar etmesi ise bu ölümü kesinleştiriyor.

Eğer tüm yaşananlar bir rüya ya da hayal değilse Umay karakterinin ölümü ile Nur Fettahoğlu diziden ayrıldı. Ancak güzel ve başarılı oyuncunun herhangi bir veda paylaşımı yapmaması kafaları karıştırdı. 

1. sezonunu başarıyla tamamlayan dizi 2. sezonu ile Eylül ayında ekranlardaki yerini yeniden alacak..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin