Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı... 49. bölüm 21 Ocak'ta!

Show Tv ekranlarının büyük bir heyecanla takip edilen dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yamaç'ı kim vurdu? Çukur 49. bölüm 21 Ocak'ta izleyici karşısında olacak!

Nurşah
15 Ocak 2019 - 10:10
Yeni Bölüm

Show Tv ekranlarının bir pazartesi klasiği haline gelen Çukur dizisi üç bölümdür izleyici karşısına çıkmıyordu. Sezon finali gibi bir sezon arası yapan Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Büyük bir merakla beklenen dizinin 49. bölüm yayın tarihi de izleyiciye duyuruldu!

Çukur 49. bölüm fragmanı

Yeni yıldan önce ekrana gelen son bölümde Yamaç'ın kim olduğu gösterilmeyen bir kişi tarafından vurulduğunu izledik. Dün akşam yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Yamaç'ın kimin tarafından vurulduğunu öğrenemesek de aile fertlerinin Yamaç'ın vurulduğu haberi ile büyük bir yıkıma uğradıklarını görüyoruz...

19-01/15/ukur-yeni-bolum-21-ocak.jpg

İzleyiciler tarafından hainin Medet, Akın veya Aliço olduğu yönünde çeşitli yorumlar yapılsa da sevilen dizi ile ilgili bu sorunun cevabını yeni bölümde öğreneceğiz gibi görünüyor. Çukur merakla beklenen yeni bölümü ile 21 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00'de Show Tv ekranlarında izleyici karşısında olacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin