Yasak Elma 29. bölüm fragmanı yayınlandı! Büyük savaş başlıyor!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma yeni bölüm fragmanıyla büyük heyecan yarattı, işte detaylar..

Merve Mutlu
15 Ocak 2019 - 11:27
Yeni Bölüm

Başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam'ın yer aldığı, Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu fragman izleyenlerde büyük merak uyandırdı. 

3 haftalık dizi arasının ardından ekranlarda izleyenleriyle kavuşmaya hazırlanan Yasak Elma dizisinin, yayınlanan 29. bölüm fragmanı, pazartesi akşamının heyecanla beklenmesine neden oldu. 

19-01/15/yasak.png

Yasak Elma son bölümde neler olmuştu?

Yıldız eve döndüğünde Halit’e son bir şans vererek onun düzelmesini bekledi. Halit’in onu anlamayışı ve ilişkileri için çabalamaması Yıldız’ı radikal bir karar almaya itti. Şirketteki yılbaşı partisine gelen sürpriz konuk Alihan’ı rahatsız etti. Zeynep ise Alihan’ın uyarılarını dinlemedi. Ender ise Taşdemir olmanın keyfini sürerken Alihan ve Halit’in arasındaki gerginliğin nedenini araştırmak istedi. Alihan'ın Halit'in oğlu olmasından şüphe eden Ender, yerleştiği Alihan'ın evinde kanıt aramaya başladı. Yıldız Halit'ten vazgeçip Kemal'e koşarken Kemal'in o sırada Halit'in kızı Zehra ile evlenmek üzere olduğunu gördü.

Yasak Elma 29. bölümde neler olacak?

Elinde valiziyle Kemal'in kapısına giden Yıldız o sırada Kemal ile Halit'in kızı Zehra'nın evlenmek üzere olduğunu ve kimsenin kendisine haber vermediğini gördü. Halit'e attığı veda mesajının henüz okunmadığını gören Yıldız bunun paniği ile orada olmasının ve valizin hesabını soran Halit'e cevap vermeye çalışırken kötü bir haber alıyor. Ender ile Halit'in çocuğu olan Erim'in babasının arabasını çalarak yeni arkadaşlarıyla gezerken birine çarpması haberiyle Halit şaşkınlık yaşarken Ender de öfkesini Halit'ten çıkarır. Artık Halit ile Ender arasında bir velayet savaşı başlayacaktır. Halit'ten intikam almak isteyen Alihan da bu fırsatı kaçırmaz ve velayet savaşında Ender'in yanında yerini alır.

19-01/15/yildiz-yasak-elm-a.png

Yasak Elma yeni bölüm ne zaman?

3 haftalık dizi arasına giren, Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın ne zaman başlayacağı izleyenlerde büyük merak uyandırıyor. Yasak Elma 29. yeni bölümüyle 21 Ocak saat 20:00'da Fox ekranlarında izleyenleriyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin