Çukur yeni bölümde neler olacak? Koçovalı kardeşler birbirine giriyor!

Sevilen fenomen dizi Çukur'un bu akşamki bölümünde heyecan dolu anlar izleyici ile buluşacak. İşte detaylar..

Merve Mutlu
04 Şubat 2019 - 17:34
Yeni Bölüm

Show ekranlarında, Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Necip Memili, Ercan Kesal ve Perihan Savaş gibi isimleri bir araya getiren ve fenomen haline gelen Çukur dizisinin bu akşamki bölümünde yine nefesler tutulacak. 

Her pazartesi heyecan dolu yeni bölümüyle ekranlarda olan Çukur dizisinin 51. bölüm fragmanları heyecanın dozunu artırıyor. 

19-02/04/ukur.png

Çukur 51. bölümde neler olacak?

Cumali ve Vartolu'nun kavgaları, babaları İdris Koçovalı'yı son noktaya getiriyor. "Madem Yamaç umrunuzda değil, madem sizin meseleniz her şeyden önemli. Tamam işte, hadi bitirin işinizi. Paylaşın kozunuzu. Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir" diyerek meydan okurken, Cumali'nin "Ben kardeşimin kanını yerden koymam" sözleri okkalı bir tokat ve  "Senin kardeşin de bizim neyimiz, bakkalın oğlu mu?" sözleriyle noktalanıyor. "O benim oğlumdu peki sen biliyor musun onun benim oğlum olduğunu?" sözleriyle Vartolu'yu işaret eden İdris Koçovalı, Vartolu'nun duygulanmasına neden oluyor. 

Diğer yandan Yamaç'ın uyanması ile işlerin rengi değişiyor. Karakuzular'ın intikam planları daha büyük bir savaşın habercisi haline geliyor. Sena Yamaç'ı korumaya çalışırken, Meliha'nın Sultan'a "İkimiz de Çukur'un kumasıydık. Sen o nikah defterine imza attığın gün kabul ettin. Benim kabul etmem 30 yılımı aldı" sözleri ise şok etkisi yaratıyor. 

19-02/04/ukur-r.png

Diğer yandan Yamaç'ı kimin vurduğu sorusu devam ederken, Aliço ayakkabılarına çamur bulaşan birinden bahsederek ipuçları bırakıyor. Yamaç'ın Çukur'da birbirine giren Çukur gençlerine "size sizden iyi düşman mı olur lan?" sözlerini söyledikten sonra yere yığılması ise korku dolu anlar yaşatıyor.

19-02/04/ukur-51-bolum.png

Çukur dizisi 2. sezon 18. bölümüyle (51. bölüm) bu akşam Show tv'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin