Yamaç'ı vuran kişi belli oldu! Hain Metin çıktı!

Çukur dizisinde Yamaç'ı vuran hain belli oldu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
05 Şubat 2019 - 09:34
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili gibi isimlerin yer aldığı ve Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş gibi isimlerin de eşlik ettiği, show ekranlarının vazgeçilmezi Çukur dizisi yine nefes kesen bir bölümle ekranlardaydı. 

Geçtiğimiz haftalarda, Yamaç'ın vurulması ile herkes büyük bir şaşkınlık yaşamış ve vuranın kim olduğu merak konusu olmuştu. Yamaç'ın vurulduktan sonra "neden?" diye sorması, vuran kişiyi tanıdığı ve ondan beklemediği anlamına geliyordu ki bu da merak duygusunu zirveye taşıdı. 

19-02/05/yammac.jpg

Yamaç'ı kim vurdu?

Karakuzular'la mücadele içinde olan Koçovalılar'a gelen bu saldırının yine Karakuzular tarafından gerçekleştirildiği düşünüldü ancak rota Çukur mahallesine çevrilmişti. Celasun, Aliço, Medet, Meke, Cumali ve Vartolu'nun seçenek olduğu dizide Yamaç'ı kimin vurduğu sorusu birkaç bölüm boyunca devam etti.

Yoğun bakımdan çıkan Yamaç, soluğu yine Çukur'da aldı. Birbirlerine giren Çukur gençlerine "Size sizden iyi düşman mı olur?" dedikten sonra yere yığılan Yamaç yeniden yoğun bakıma alındı. 

Yamaç'ı vuran hain Metin çıktı!

19-02/05/ukur.png

Yamaç, kendisini vuran kişiyi görmüştü ve o kişi de Metin'di. Metin itiraf etti. Yamaç neden yaptığını sordu. Bunum altından da Karakuzular çıkmıştı. Karakuzular, Metin'in oğlunu kaçırarak koz olarak kullandılar ve istediklerini yaptırdılar. Vicdan azabı çeken Metin, Yamaç'ı vurduktan sonra kendisini de vurmaya çalışmıştı ancak silahın tutukluk yapmasıyla başarısız olmuştu. 

Yamaç'ı vuran Metin'e ne oldu?

Metin Yamaç'ın evine giderek onu kendisinin vurduğunu itiraf etti ve pişman olduğunu söyledi. Af diledi ve kendisini vurmaya çalıştı. O sırada yetişen Selim, bu olaya engel oldu. Selim, cezasının kesilmesi gerektiğini söylerken Yamaç buna karşı çıktı. "Daha azı için bile Çukur'da kimler öldü!" diyen Selim'e karşı çıkan Yamaç, komadayken gördüğü rüyada Aliço ile olan konuşmaları hatırladı. Bu olayın daha çok kan akıtacağını düşünen Yamaç, Metin'i gönderdi. 

19-02/05/metin.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin