Çukur'dan Çarpışma dizisine anlamlı gönderme!

Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur'un dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde yer aldığı Çarpışma dizisine gönderme yapıldı!

Nurşah
27 Kasım 2018 - 11:46
Yeni Bölüm

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur dün akşam yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Merakla beklenen dizinin yeni bölümünde Çarpışma dizisine sürpriz bir göndermede bulunuldu!

 

Çukur'dan Çarpışma dizisine sürpriz!

Ay Yapım'ın Show Tv ekranlarında yayınlanan iki ayrı dizisi bulunuyor. Bir tanesi Çukur, diğeri de geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan Çarpışma... Çukur dizisi dün akşam 2. sezon 11. bölümü ile izleyici karşısındaydı... Çarpışma ise 22 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkmış ve dizideki çarpışma sahnesi ile büyük bir beğeni toplamıştı...

 18-11/27/ukur-dizi-carpisma.jpg

Sevilen dizi Çukur, oldukça heyecanlı sahnelerle izleyici karşısına çıkarken Çarpışma dizisi de unutulmadı. Emmi karakteri bir mekana girdiği sırada, televizyon ekranında Çarpışma dizisinin büyük bir beğeni toplayan çarpışma sahnesi gösteriliyordu. Bunun üzerine mekandaki karakterin, bu sahne ile ilgili olarak "Ne iş be, amma çarpıştılar ha" dediğini duyduk. Bu sahne, Çukur dizisi Twitter sayfasında da "Bu nasıl bir çarpışmadır" açıklaması ile paylaşıldı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin