Çukur'un Meke'sinin neden ihanet ettiği ortaya çıktı!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur, heyecan dolu bölümlerle yayın hayatına devam ediyor. Koçovalılar ile Karakuzular arasındaki gerilimin sonunun nereye varacağı merak edilirken, Meke'nin neden ihanet ettiği ortaya çıkıyor. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
27 Kasım 2018 - 11:12
Yeni Bölüm

Show Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen fenomen dizisi Çukur, hız kesmeden devam ediyor. Dağılmış durumda olan Koçovalılar yavaş yavaş bir araya gelirken, merak edilenler de bir bir ortaya çıkıyor.

Karakuzular’ın Çukur’a gelmesinden sonra tarafını seçen ve onlara çalışmaya başlayan Meke’nin ihanetini hiçkimse anlayamamıştı. Çukur'u çok seven ve Çukur için her şeyi yapabileceğini bildiğimiz Meke neden ihanet etmişti? İdris Koçovalı'nın en yakınındaki adamlardan ve Çukur’un sevilen isimlerinden olan berber Muhittin’in oğlu Meke, Koçovalılar’la yüzleşti.

18-11/27/mekeee.jpg

Meke, Çeto ve Mahsun’a çalışıp, Koçovalılar’ın da en sert düşmanlarından birisi haline gelmişti. Dizinin başından beri Meke’nin bu tavrı izleyenlerin de dikkatini çekiyordu. Bir anda bu kadar fikirlerini değiştirmesi, tarafını Koçovalılar’ın karşısında olarak seçmesi Çukur izleyenlerini ve Meke severleri çok şaşırtmıştı.

Meke neden Karakuzular'la işbirliği yapıyor?

Meke’nin bu durumunun nedeni, babasının sezon finalindeki katliamda ölmesinden sonra yapayalnız kalması olduğu ortaya çıktı. Çukur’da yaşayan, orda doğup büyüyen Meke, Çukur’un en eskilerinden babası Muhittin’i, Çukur’daki bir mezara bile gömemediğini, uzakta bir yere gömdüğünü söyleyerek Koçovalılar’ın ve çevresindekilerin onu yalnız bıraktığını söyledi. 

Ağlayarak yaşadıklarını anlatan Meke, Çukur’a bu denli hizmet edilen babasının cenazesine bile kimsenin gelmemesine isyan etti. İdris, o anda Muhittin’in mezarını bile bilmediklerini farketti. Oysa Çukur kocaman bir aileydi.

Sahipsiz ve yalnız bırakıldığını hisseden Meke, yaşadığı ağır acıdan sonra, Çukur’un yeni sahipleri Karakuzular’ın yanına geçerek içinde büyüttüğü öfkesini de ortaya koymuş oldu. 

18-11/27/ukur-son.jpg

Çukur son bölümde neler oldu?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstengil'in başrollerinde oynadığı Çukur dizisinde; İdris, Celasun, Kemal ve Emmi’nin önünde içini döken Meke, neden Karakuzular'la olduğunu duygusal bir konuşmayla anlattı. İçinde yaşadıklarını döktükten sonra çıkıp gitti. İdris gerçeği fark ederek, Yamaç’ın mahalleyi yalnız ve sahipsiz bırakmamasını istedi.

Yamaç, bu olayı duyduktan sonra, Meke’ye büyük bir sürpriz yaparak Muhittin’in cenazesini Çukur’a getirterek tüm mahalleliyi de camiden yapılan anonsla cenazeye çağırdı. Meke, bu olay üzerine göz yaşlarına boğuldu. Tüm mahalleli, Muhittin’i geç kalmış da olunsa kalabalık bir cenaze töreniyle uğurlamak üzere harekete geçti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin