Masal Çiçeği dizisinin kadrosuna güçlü isimler transfer oldu!

Kanal D, iddialı yapımlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. En geç şubat 2019’da Kanal D ekranlarında olması beklenen yeni dizi Masal Çiçeği’nin kadrosuna ise güçlü isimler dahil olmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
27 Kasım 2018 - 10:44
Magazin

Kanal D, iddialı yapımlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Masal Çiçeği dizisini izleyiciyle buluşturmaya hazırlanan Kanal D, T Company şirketiyle el sıkıştı. En geç şubat 2019’da Kanal D ekranlarında olması beklenen yeni dizi Masal Çiçeği dizisinin cast çalışmaları devam ederken her geçen gün güçlü isimler kadroya dahil oluyor.

18-11/27/ugur-yucel.jpg 

Masal Çiçeği dizisinin belli olan ilk oyuncusu, başarılı oyuncu Uğur Yücel olmuştu. Fikret karakteriyle karşımıza çıkacak olan Uğur Yücel, Masal Çiçeği dizisi için anlaşmayı imzaladı.

18-11/27/yesim-ceren-bozoglu.png

Oyuncu Uğur Yücel'in ardından belli olan diğer bir önemli isim de Yeşim Ceren Bozoğlu oldu. Doktorlar dizisinde Gestapo Fikret karakteriyle akıllara kazınan, Geniş Aile dizisinde eli coplu Sevim karakteriyle hayranlarını artıran Yeşim Ceren Bozoğlu son olarak O Hayat Benim isimli dizide bambaşka bir tipe ve karaktere bürünmüştü. Şimdi de Masal Çiçeği adlı diziyle ekranlarda olacak. 

18-11/27/zeynep-eronat.jpg

Dizinin bir diğer oyuncusu ise Zeynep Eronat oldu. Medyatava'nın haberine göre, Zeynep Eronat dizide Fikret'in (Uğur Yücel) eşi Songül karakterini canlandıracak. 

18-11/27/mesut-akusta.jpg

Gözde Çığacı ve Macit Koper'in de ekibine dahil olduğu diziye son olarak Mesut Akusta katıldı. Mesut Akusta dizide Rıza karakterine hayat vermeye hazırlanıyor. Cast çalışmaları hâlâ devam eden dizinin aralık ayında çekimlere başlaması planlanıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin