Avlu'da Melis Ersoy karakterini canlandıran Deniz Barut diziye geri dönüyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Avlu'da sürpriz bir gelişme yaşanıyor! Müdür Melis Avlu'ya geri dönüyor!

Nurşah
27 Kasım 2018 - 10:21
Yeni Bölüm

Avlu dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile 29 Kasım Perşembe akşamı izleyici karşısında olacak! Sevilen dizi sürprizlerle dolu bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor! Mynet'te çıkan haberlere göre Avlu'da Melis Ersöz karakterini canlandıran Deniz Barut diziye geri dönüyor!

 18-11/27/avlu-melis-geri-donuyor.png

Avlu'nun Psikolog Melis'i Karakuyu'ya geri dönüyor!

Sevilen dizi bu haftaya Sevda Dalgıç'ın kadrodan ayrılması haberleri ile başlamış ve en çok konuşulanlar arasına girmişti. Bu gelişmelerin ardından yeni bölüm de merakla beklenmeye başladı! Deniz, kızının katili Alp'i öldürmüş ve Kudret'in öfkesini tekrar üzerine çekmişti.

Bu gelişmeler ışığında heyecanla beklenen dizide Psikolog Melis karakterini canlandıran Deniz Barut'u tekrar göreceğiz! Mahkumlara psikolojik destek veren Melis karakteri, olumlu tavırları ile izleyiciden beğeni kazanmıştı... Senaryo gereği yolu tekrar Karakuyu'ya düşecek olan Melis'i nelerin beklediği ise 29 Kasım Perşembe akşamı ekrana gelecek yeni bölümde belli olacak!

 18-11/27/deniz-barut-avlu.jpg

Deniz Barut kimdir?

Deniz Barut 19 Mart 1983 tarihinde Denizli ilinde doğdu. 1997 yılında katıldığı Elit Model yarışmasında ikinci olan Deniz Barut sahip olduğu oyunculuk yeteneğini fark edince kariyer hayatını oyunculuk üzerine kurmaya karar verdi. 
E.Ü. Spor Akademisi mezunudur. Şahika Tekand Studio'da oyunculuk eğitimi almıştır. Lale Devri, Anneler ve Kızları, Kara Para Aşk ve Avlu gibi sevilen dizilerde rol almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin