Çukur'un 47. bölümünde Koçovalılar Çukur'u geri alabilecek mi?

Show Tv'nin sevilen yapımı Çukur dizisinin 46. bölümünde yakalanmak üzere olan Vartolu, Aliço'nun kafasına silah doğrultmasıyla şaşkına dönmüştü. Çukur 47. bölümde birçok şey açığa çıkarken, Koçovalılar da Çukur'u geri almaya çalışacak. İşte detaylar!

Merve Mutlu
17 Aralık 2018 - 09:25
Yeni Bölüm

Show Tv ekranlarının sevilen ve fenomen haline gelen dizisi Çukur, pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Çukur son bölümünde, Cumali’nin Çeto’nun laboratuvarına düzenlediği baskının ardından açığa çıkacağını anlayan Vartolu arka kapıdan kaçarken Celasun ile karşı karşıya kalmış, Celasun’a orada ne işi olduğunu sorunca Celasun da Cumali ile geldiğini söylemişti. Vartolu kendisinin orada olduğunu nerden bildiğini sorunca da "sonra konuşacağız" demişti.

Ayrıca Ersoy, Yamaç’a Çeto ve Karakuzular ile nasıl tanıştığını anlattı, Yamaç da Ersoy’dan Çeto ve Mahsun’u istedi. Vartolu ve Celasun, Cumali Kemal’in yanına gittikten sonra konuşmaya başladılar ve Celasun onu nasıl bulduğunu anlatıtı. Vartolu da neden Çeto ile beraber iş yaptığını anlatırken Celasun’a bir oğlu olduğunu söyledi.

18-12/17/ukur-46.png

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş ve Ercan Kesal gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Çukur dizisinin 47. bölümünde ise: Çeto, Vartolu için "Koçovalılar mı kaldı? Kendi avradını koruyamayan kendi çocuğunu koruyamayan adam mahallesini nasıl koruyacakmış?" diyor. Yamaç ile yüzleşen Vartolu, "Sen kolay mı zannediyorsun? Sana yalan söylemek, arkandan iş çevirmek, canını acıtmak.. Kolay mı zannediyorsun" diyor. Bu da büyük bir yüzleşmenin işareti olarak görülüyor.

18-12/17/ukur-47.png

Cumali'nin de, "İdris Koçovalı, kendi mahallesinde, kendi kahvesinde, kendi sandalyesinde oturup kahvesini höpürdetecek. Ve ben de diyeceğim ki; Baba buyur, emanetin. Çukur!" sözleri, Cumali'nin Çukur'u geri alıp babası İdris Koçovalı'ya teslim etme sözü verdiğinin göstergesi oluyor.

18-12/17/ukur-kavh.png

Ayrıca yayınlanan Çukur 47. bölüm fragmanında: Cumali, Yamaç ve Vartolu'nun bir araya gelerek Çukur'u geri almak için çatışmaya girdiği, Çeto ve Mahsun'un girdikleri kahveyi patlattıkları görülüyor.

18-12/17/ukur-47-ptl.png

Koçovalıların Çukur'u geri almak için ellerinden geleni yaptıkları Çukur 47. bölümü 17 Aralık akşamı saat 20:00'da Show Tv'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin