Bir Litre Gözyaşı Papatya (Merve Hazer) kimdir?

Bir Litre Gözyaşı dizisinde Papatya karakteri ile karşımıza çıkan genç oyuncu Merve Hazer kimdir?

Nurşah
17 Aralık 2018 - 09:10
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının sevilen uyarlama dizisine yepyeni bir oyuncu katıldı! Bir Litre Gözyaşı Papatya kimdir? Karakteri canlandıran genç isim Merve Hazer kimdir? Kaç yaşında ve hakkında merak edilenler haberimizde!

18-12/17/bir-litre-gozyasi-papatya.jpg

Bir Litre Gözyaşı Papatya kimdir?

Yeşil renkli saçları ile dikkat çeken Papatya'nın Cihan ile iyi arkadaş olacağı tahmin ediliyor. Cihan'ın zorluklarla dolu hayatında ona destek olacak bir el gibi görünen Papatya karakteri daha ilk andan izleyicinin beğenisini kazanmış gibi görünüyor. Bir Litre Gözyaşı Papatya karakteri genç oyuncu Merve Hazer tarafından canlandırılıyor...

18-12/17/bir-litre-gozyasi-merve-hazer.jpg

Merve Hazer kimdir?

Merve Hazer, 1 Mart 1994'te İstanbul'da doğmuştur. 24 yaşındadır. Elde Var Hayat dizisi ile tanınmıştır.Ayrıca birçok reklamda rol almıştır. Disney Channel Türkiye'nin ilk türk dizisi olan Zil Çalınca'da Ada rolünü canlandırmıştır.Ayrıca Başrolünde Gökçe Bahadır'ın olduğu Kayıp Şehir dizisinde de rol almıştır. Oyunculuğu çok sevdiği için bu işi tercih eden Merve Hazer kendini bu işe verdiğinin özellikle altını çizmektedir. Şu anda hiçbir ödüle aday gösterilmeyen Merve Hazer Türkiyenin parlayan yıldızları arasındadır.

Güzel oyuncu Turkcell ve Pepsi reklamlarında oynamıştır. Merve ailesinin 2. çocuğudur ve kendisinden büyük bir ağabeye sahiptir. Anne ve babasıyla bağları çok kuvvetli olan Merve ailesiyle İstanbul da yaşamaktadır. Son olarak Bir Litre Gözyaşı dizisinde Papatya karakteri ile rol almıştır...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin