Çukur'un Akın Koçovalı'sı belli oldu! Burak Dakak kadroda...

Çukur'un heyecanla beklenen karakterini canlandırak oyuncu belli oldu! Burak Dakak Akın Koçovalı karakteri ile kadroda!

Nurşah
20 Mayıs 2019 - 10:14
Gündem

Ay Yapım imzası taşıyan Çukur dizisinin en merakla beklenen karakteri Akın Koçovalı hakkındaki detaylar belirginleşiyor. Akın Koçovalı'yı canlandıracak isim en sonunda belli oldu!

19-05/20/ukur-akin-kocovali-pek-yakinda.jpg

Burak Dakak Akın Koçovalı karakteri ile ekranlarda olacak!

Dizinin geçtiğimiz sene izleyici karşısına çıkan ilk sezonundan itibaren büyük bir merakla beklenen karakteri Akın Koçovalı, en sonunda ekrana gelecek. Geçtiğimiz iki bölümde ekrana gelen "Akın Koçovalı pek yakında" duvar yazısı izleyicinin merakını giderek artırmıştı...

19-05/20/ukur-akin-kocovali.jpg

Dizinin senaristi Gökhan Horzum, heyecanla beklenen Akın hakkındaki detayların 2. sezon sonu ya da 3. sezonda belli olacağını söylemişti. Bu gelişmelerin ardından karakteri kimin canlandıracağı da belli oldu! Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre Akın Koçovalı rolü ile Burak Dakak'ı izleyeceğiz. 21 yaşındaki oyuncu Burak Dakak'ı bu sezon yayın hayatına başlayan ve geçtiğimiz haftalarda final yaparak izleyicilerin veda eden Gülperi dizisinde Hasan karakteri ile izlemiştik... Akın Koçovalı'nın bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde ortaya çıkacağı konuşuluyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin