Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Halit Yıldız'ı evden kovuyor!

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ender yine ortalığı karıştırdı...

Merve Mutlu
20 Mayıs 2019 - 10:33
Yeni Bölüm

Başrollerini Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam'ın paylaştığı, Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ender yine yapacağını yaptı.. 

19-05/20/ender-yapti.png

Yasak Elma'nın geçtiğimiz bölümünde; Kaya'nın kardeşi Şahika'nın gelmesi dizinin seyrini değiştirirken, Ender cephesinde de birçok olaya neden olmuştu. Ender ile yıldızları hiç barışmayan Şahika aslında bilmeden Ender'in ekmeğine yağ sürerek, şirketin başına geçmek için bile olsa Halit'in gözüne girip beğenisini kazanmak için gizli bir çaba sarf ederek Yıldız'ın tahtını oynatmıştı. 

Yasak Elma yeni bölümde neler olacak?

19-05/20/ender-in-oynu.png

Dizinin yeni bölümünde; Halit, Ender'in gazına gelerek Yıldız'ı evden yaka paça kovuyor. Zamanında kendisine aldatma süsü vererek tazminat ile boşanmak için Halit'e tuzak kurmasında yardımcı olan Yıldız'ın aynı şeyi Şahika ile kendisine yapacağını düşünen Halit, Yıldız'ın tüm ağlamalarına ve yalvarmalarına rağmen evden atılıyor. 

19-05/20/yasak-elma-yildiz.png

Eşyaları bir valize sıkıştırılarak önüne bırakılan ve üzerindeki tüm takıları sökülerek alınan Yıldız, çığlıklarla Halit'e seslense de maalesef başarılı olamıyor. 

Alihan ve Zeynep gidiyor!

19-05/20/zeyal.png

Çevrelerinin tüm baskıları ve sorunları ile uğraşmak zorunda kalan ve bu sorunlar yüzünden kendi ilişkileri de zedelenen Alihan ve Zeynep, artık hayatlarına başka bir yerde, kimsenin onları tanımadığı bir bölgede devam etme kararı alıyorlar. Tüm sevdikleri ile gözyaşları içinde vedalaşan ikili, son toplu sarılmalarını da yaparak bu bölümde diziye veda ediyorlar.. 

Yasak Elma 46. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin