Yasak Elma'nın Hakan'ı Ahmet Kayakesen diziden ayrılıyor!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın kadrosunda bir ayrılık daha yaşanıyor...

Merve Mutlu
20 Mayıs 2019 - 11:01
Yeni Bölüm

Başrollerini Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam'ın paylaştığı, Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın kadrosunda, sezon finali sayılı bölüm kalmışken ayrılıklar yaşanmaya devam ediyor. 

19-05/20/zey-al.jpg

Ahmet Kayakesen diziden ayrılıyor!

Yasak Elma dizisinin gözde çifti Zeynep ve Alihan, bu hafta yayınlanacak olan 46. bölümde, çevrelerindeki sorunlardan ve hayatlarından uzakta, kimsenin onları tanımadığı bir yerde hayatlarına devam etme kararı alıyorlar. Bu bölümün ardından Zeynep ve Alihan artık dizide olmayacal ve Sevda Erginci ile Onur Tuna diziden ayrılacak.

19-05/20/yasak-elma-1.png

Bu durum dizinin gidişatını da değiştirmiş olacak. Dizide Alihan'ın en yakın arkadaşı Hakan karakterini canlandıran Ahmet Kayakesen de, ikilinin diziden ayrılması ile diziye veda eden isimlerden biri oluyor..

Ahmet Kayakesen kimdir? 

19-05/20/ahmet-kayakesen.png

1984 yılında İzmir'de doğmuştur. Çılgın Dershane dizisi ile kariyerine adım atmıştır ve Kocamın Ailesi dizisi ile ekranların tanınan yüzü haline gelmiştir. Hanım köylü, Kertenkele gibi yapımlarda da rol almıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin