Merve Mutlu
29 Mart 2021 - 11:35
Magazin

Show TV ekranlarında yayınlanan ve fenomen haline gelen dizi Çukur'un yeni bölümleri izleyiciler tarafından merakla beklenirken oyuncuları da yakından takip edilmeye devam ediyor. Dizinin Aliço'su Rıza Kocaoğlu, sette başlayan aşkın sona erdiğini açıkladı.

21-03/29/riza-ko.png

Çukur dizisinde dizinin başından beri Aliço karakterini canlandıran Rıza Kocaoğlu, izleyicilerden büyük beğeni kazanıyor. Hem oyunculuğu hem de yakışıklılığı ile oldukça sevilen oyuncunun, dizinin yeni sezonunda kadroya dahil olan ve birkaç bölüm önce kadrodan ayrılan Nehir karakterini canlandıran Hazal Subaşı ile aşk yaşadığı herkesçe biliniyordu. Kocaoğlu yaptığı açıklama ile ayrıldıklarını duyurdu. 

Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu, Hazal Subaşı ile ayrıldıklarını duyurdu!

21-03/29/ukur-aski.png

"Dünyanın ve ülkemizin çok zor süreçlerden geçtiği, acı kayıplar verdiğimiz bu günlerde gündemi meşgul etmek istemesek de paylaşmak durumunda kaldık. Hazal Subaşı ile 2019 yılından beri devam eden ilişkimizi sonlandırmış bulunmaktayız. Birbirimize karşı saygı duyarak verdiğimiz bu kararımıza siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızdan da aynı yaklaşımı bekliyoruz. Bu süreçte bize gösterdiğiniz duyarlılık için teşekkür ederiz."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin