Renan Bilek Ramo dizisine konuk oluyor!

Ramo dizisine yen konuk geliyor.

Merve Mutlu
29 Mart 2021 - 09:44
Gündem

Başrollerini Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım'ın paylaştığı ve Show TV’nin beğeniyle takip edilen dizisi haline gelen Ramo, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan'ın üstlendiği kadrosunda: Burcu Cavrar, Sacide Taşaner, Ayça Koptur, Ruhi Sarı gibi isimlerle yoluna devam ediyor. Olgun Şimşek, Yunus Emre Terzioğlu, Emre Kınay ve Devrim Özkan'ı bir araya getirdi.

21-03/29/ramo.png

Kadrosuna en son Hülya Gülşen ve Atilla Olgaç'ın konuk olduğu proje; Adana'nın yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahalle olan Taşkapı mahallesinde kendi kuralları ve yasaları olan bir ailenin hikayesini izleyicilere aktarıyor.

Renan Bilek Ramo dizisine konuk oluyor!

21-03/29/renan.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre: İlgiyle izlenen dizinin 38. ve 39. bölümlerine flaş bir oyuncu konuk oluyor. Renan Bilek Silahtar rolüyle fenomen diziye renk katacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin