Çukur'un Azer'i Cihangir Ceyhan diziye veda etti!

Show TV'nin fenomen yapımı Çukur'da ayrılık rüzgarı esti..

Merve Mutlu
29 Eylül 2020 - 15:55
Gündem

Show TV'nin fenomen dizisi haline gelen ve başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil gibi isimleri bir araya getiren Çukur dizisinin geçtiğimiz akşam yayınlanan son bölümünde Azer karakterinin vedası gözleri doldurdu.

20-09/29/ukur-azer.png

Çukur'un kötü karakterlerinden biri olmasına rağmen sevilen ve Koçovalılar'dan Karaca ile evlenen Azer, Sultan annenin Karaca'ya silah vererek İdris Koçovalı'nın kanında Azer'in de parmağının olduğunu söylemesiyle aşkının silahından çıkan kurşunla öldü. Azer'in ölümü ile birlikte de Cihangir Ceyhan diziden ayrılmış oldu. 

Çukur'un Azer'i Cihangir Ceyhan diziye veda etti!

20-09/29/cihangir-ceyhan.png

Daha diziden ayrılmadan Alev Alev adlı yeni dizinin baş karakterlerinden biri olan Ceyhan, Azer'e şu sözlerle veda etti: 

"Bugün Azer’e sizinle birlikte ben de veda ediyorum. Benim için çok özel ve her zaman hatırlayacağım bir ruh oldu Azer ve iki sezondur bu ruha hayat vermeme vesile olan herkese teşekkür etmek isterim. Azer’le beraber çok şey öğrendim, büyüdüm, geliştim, birbirinden değerli ustalarla aynı seti paylaştım ve vakit yola devam
etme vaktiyse eğer daha da güçlenerek, yeni yollara, yeni maceralara bu ekip ve Ay Yapım sayesinde hazır hissettiğim içindir. Bu yolculukta bana inanıp bu fırsatı veren, arkamda duran ve destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Son sahneye kadar yanımda olan ve bana yardımcı olan oyuncu arkadaslarıma, ustalarıma, Ay Yapım'a, sevgili yönetmenlerimize, senaristimize, tüm reji, prodüksiyon ve set ekibine... En önemlisi de tüm oyunculuk kariyerim boyunca vefasını esirgemeden beni destekleyen, arkamda duran, kadir-kıymet bilen izleyici kitleme sonsuz teşekkürler. Buradan bir Azer geçti... Bir anımdan bahsetmek istiyorum Çukur ilk set günümde beni sete götüren prodüksyondan bir kardeşim son set günümde beni eve bırakırkan şunu dedi “Abi ilk gün nasıl geldiysen öyle de gittin” bu benim için büyük bir onurdu..."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin