Çukur'un Emir'i Uğur Aslan diziden ayrıldı!

Çukur dizisinin sevilen oyuncusu kadrodan ayrıldı.

Merve Mutlu
08 Eylül 2020 - 16:52
Gündem

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı, Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un yeni sezonu geçtiğimiz akşam yayınlanan bölüm ile başladı. Yeni oyuncuların katıldığı güçlü kadrodan bir oyuncu da ayrıldı. 

20-09/08/ukur.png

Hazal Subaşı, Damla Sönmez, Barış Arduç gibi isimleri son sezonda kadrosuna dahil eden diziye İrem Sak, Mustafa Avkıran ve Suna Yıldızoğlu gibi isimler de yeni sezonda dizinin kadrosunda yerini almıştı. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen fenomen dizisi heyecanın dozunu yeniden artırdı.

Çukur'un Emir'i Uğur Aslan diziden ayrıldı!

20-09/08/ugur-aslan.png

Geçtiğimiz sezon ‘Emir’ karakteriyle konuk oyuncu olarak ‘Çukur’ dizisi kadrosuna dahil olan Uğur Aslan, dizinin geçtiğimiz akşam yayınlanan yeni bölümünün ardından senaryo gereği diziden ayrıldı. Dört bölüm ekranda yer alan başarılı oyuncu Uğur Aslan için hayranları ‘Elveda Emir’ başlıklı yazılar ve fotoğraflar paylaşırken, oyuncu yeni projeler için görüşmelere başladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin