Atiye 2. sezon için geri sayım başladı! Yeni sezonda neler olacak?

Merakla beklenen yeni sezonu için geri sayım başlayan Atiye'nin 2. sezonundan ipuçları..

Merve Mutlu
08 Eylül 2020 - 16:36
Gündem

Başrolünde başarılı ve güzel bir ressam olan Atiye karakteri ile Beren Saat'in yer aldığı Netflix Türkiye dizisi Atiye'nin çekimleri çok önceden tamamlanan 2. sezonu için geri sayım başladı. 10 Eylül'de izleyici karşısına çıkacak olan yeni sezon oldukça merak uyandırıyor.

20-09/08/atiye.png

Şengül Boybaş'ın "Dünyanın Uyanışı" kitabına dayanılarak hazırlanan ve 3. sezonunda Selma Ergeç ve çocuk oyuncu Lara Tonka'yı ağırlamaya hazırlanan dizi kadrosunda: Melisa Şenolsun, Mehmet Günsür, Tim Seyfi, Metin Akdülger ve Civan Canova gibi isimler bir araya gelerek izleyicilere unutulmaz sahneler yaşatıyor. İlk sezonunda özellikle sevişme sahneleriyle çok konuşulan dizi heyecanla bekleniyor.

Atiye 2. sezon için geri sayım başladı! Yeni sezonda neler olacak?

20-09/08/beren.png

Geçmişiyle olan bağlantısı üzerine giden Atiye çıktığı yolculukta hamile kadınların öldüğünü öğreniyor. Adını bu hikayeden alan Göbeklitepe'de toprakla buluşması sonucunda kaderi değiştirebileceğini öğrenen Atiye kendisine engel olmaya çalışanlara rağmen bu yolculuğu tamamlamaya çalışıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin