Merve Mutlu
08 Eylül 2020 - 15:29
Gündem

Dünya çapında büyük bir üne sahip olan Doctor Foster'ın Türkiye uyarlaması Sadakatsiz için yapılan hazırlıklar tamamlandı. Başrolde Cansu Dere'nin olacağı ve kendisine Caner Cindoruk'un eşlik edeceği dizi için geri sayım başladı.

20-09/08/cansu-dere.png

Kemal Hamamcıoğlu'nun yazdığı ve Neslihan Yeşilyurt'un ise yöneteceği Sadakatsiz dizisi duyurulduğundan beri büyük bir heyecan yarattı. Medyapım tarafından Kanal D ekranları için hazırlanan dünyaca ünlü yapımın uyarlamasında başroldeki Cansu Dere'ye Caner Cindoruk'un eşlik edeceği açıklanmıştı. Yeliz Kuvancı'nın da kadrosuna dahil olduğu dizinin merak yaratan afişi yayınlandı.

Cansu Dere'nin yeni dizisi Sadakatsiz'in afişi görücüye çıktı!

20-09/08/sadakatsiz.jpg

Başarılı isimleri başrolde bir araya getiren dizi Sadakatsiz'in afişi yayınlandı. Yayınlanan afiş izleyici kitlesinden büyük beğeni kazandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin