Arıza dizisi ne zaman başlıyor? Yayın günü belli oldu!

Ekranların yeni dizisi Arıza'nın ne zaman başlayacağı belli oldu.

Merve Mutlu
08 Eylül 2020 - 14:25
Gündem

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı ve yeni sezonda Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Arıza dizisinin hazırlıkları devam ediyor. O3 Medya tarafından hazırlanan dizinin yayın tarihi ve günü belli oldu. 

20-09/08/aria.png

Birbirinden başarılı ve sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda: Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Cavit Çetin Güner, Dilara Aksüyek, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Birdal, Ali Rıza Kubilay, Murat Daltaban, Yağızcan Konyalı ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi isimler bir araya geldi ve hazırlıklar tamamlandı.

Arıza dizisi ne zaman başlıyor? Yayın günü belli oldu!

20-09/08/arizaaa.png

Mütevazı ve dürüst bir hayat süren Ali Rıza ile babası karanlık dünyanın sözü geçen patronlarından olan Halide’nin kesişen ve o andan itibaren değişen hayatlarını konu alan yeni dizi Arıza'nın yayın günü Pazar akşamları olarak belirlendi. İlk bölümü de 13 Eylül'de yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin