Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın yeni dizisi belli oldu!

Sevilen oyuncu Seray Kaya yeni projeyle ekranlara dönüyor.

Merve Mutlu
08 Eylül 2020 - 12:57
Gündem

Kocamın Ailesi dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan ve canlandırdığı Miray karakteri ile beğeni toplayan başarılı ve güzel oyuncu Seray Kaya, Gülümse Yeter dizisinin ardından kadrosuna girdiği Kadın dizisindeki Şirin karakteri ile de büyük beğeni topladı. Sevilen isim şimdi yeni bir dizi ile setlere dönüyor.

20-09/08/seray-kaya.jpg

4 Şubat 1991 de İstanbul’da doğan ve oyunculuk eğitimine Sadri Alışık Kültür Akademisi'nde başlayan oyuncu, ekranların sevilen isimleri arasına girmeyi başardı. Kadın dizisinin final yapması ile setlere veda eden oyuncu, atv ekranlarında ikinci sezonu yayınlanacak olan Kuruluş Osman'ın kadrosuna dahil oldu. Oyuncunun dizide hangi karakteri canlandıracağı henüz bilinmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin