Yeni Hayat setine koronavirüs arası verildi!

Yeni dizi Yeni Hayat'ın kaderi kötü oldu..

Merve Mutlu
08 Eylül 2020 - 11:43
Gündem

Kanal D ekranlarının Karga Seven Pictures imzalı yeni dizisi Yeni Hayat ekran macerasına başladı. Başrollerinde Melisa Aslı Pamuk ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı dizi yayın hayatına olaylı başladı.

20-09/08/yeni-hayat.jpg

Çekimlerine Mart ayında başlanan dizi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle yayın tarihini aylarca ileri atmıştı. Harp okulu mezunu ve eskiden özel kuvvetlerde çalışmış olan Adem Şahin'in, zengin bir iş insanı olan Timur'un genç ve güzel eşi Yasemin'e korumalık yapmaya başlamasını, Yasemin'in kendisini kovdurmak için uğraşmasını ancak aralarındaki ilişkinin zamanla başka bir boyuta geçmesini konu alan proje, ekran macerasına nihayet başladı.

Yeni Hayat setine koronavirüs arası verildi!

20-09/08/ipek-filiz-yazici.jpg

Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın gibi isimleri de kadrosunda bir araya getiren dizi, 3 eylül Perşembe akşamı yayın hayatına başlamıştı. Oyuncu kadrosunda yer alan İpek Filiz Yazıcı'nın koronavirüs test sonucunun pozitif çıkması ile çarşamba gününe kadar Yeni Hayat'ın seti durduruldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin