Çukur'un final sahnesi rekor kırdı!

Pazartesi akşamları Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur'un final sahnesi rekor kırdı! 7. Bölümü ile ekranlara gelen dizi Youtube üzerinden son sahnesi ile üç günde 2 milyondan fazla izlenmeye ulaştı.

Berfu Gürle
08 Aralık 2017 - 12:00
Gündem

11 Aralık Pazartesi günü 8. Bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Çukur'un final sahnesi rekor kırdı! 7. Bölümün yayınlanmasının ardından üç günde 2 milyondan fazla izlenmeye ulaştı. 

Nedir bu Mihriban'ın hikayesi

Çukur 7. bölüm final sahnesi sözleri Abdurrahim Karakoç'un şiirinden, Musa Eroğlu'nun muhteşem yorumu ve sesinden Türk toplumunun özümsediği 'Mihriban' türküsü ile izlenme rekoru kırdı. Daha önceki bölümlerde türküyü duyan Vartolu çılgına dönmüştü. Son bölümde Vartolu'nun açığını ve zayıf noktasını arayan Yamaç sonunda buldu! 

Rekor kıran final sahnesi!

Vartolu mallarının hesabını sormaya geldi bir darbe daha yedi!

17-12/08/ukurun-final-sahnesi-rekor-kirdi.jpg

Nedir bu Vartolu'nun Mihriban türküsü ile yaşadığı travma? Annesinin ölümüne çok küçük yaşta şahit olan Salih namıdiğer Vartolu, sık sık geçmiş anılarını hatırlayarak ilerliyor. Geçirdiği zor çocukluk döneminden bir anı olduğunu düşündüğümüz Mihriban'ın yarattığı öfke neden? 

Vartolu'nun canını yakmak isteyen Yamaç sonunda sebebini bilmesede bunu başardı. Vartolu'nun adamlarından birinin verdiği bu bilgi ile doğruluğunu kendi gözleriyle görmek isteyen Yamaç Vartolu mallarının hesabını sormaya geldiğinde yüksek sesle Mihriban türküsünü çalmaya başlattı. Türküyü duyar duymaz Vartolu'nun elleri ve sesi titremeye başladı, bağırarak teybi kapattırmak istedi. Türkü çalmaya devam ettikçe öfkesi gözyaşlarına dönüşen Vartolu silahına davranıp teybin hoparlörlerini patlattı. Hızını alamayıp silahını Yamaç'a doğrulttu. Bu son sahne Youtube'da Salı ve Perşembe günü toplamda 2 milyondan fazla izlenmeye ulaştı.

17-12/08/vartolu-cukurun-final-sahnesi-rekor-kirdi-1512724102.jpg

Ayrıca Vartolu'yu canlandıran Erkan Kolçak Köstendil'in performansı ise hayranlık uyandırdı. Geçtiğimiz bölümde Saadet ile yaptığı konuşmalarda diksiyonunun değişimi ve Türkçe öğretmeni olduğunu söylemesi Vartolu'nun hayatının gizem dolu yanlarının birer birer ortaya çıkarıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin