İsimsizler dizisi final kararı aldı

Kanal D'nin sevilen İsimsizler dizisi final kararı aldı. Yayınlanan son fragmanı 26. Bölümde Handan'ın Fatih'e silah doğrultması ve onu öldüreceğini söylemedi heyecan yarattı. Dizi 27. Bölümü ile ekranlara veda edeceğini açıkladı.

Berfu Gürle
08 Aralık 2017 - 11:20
Gündem

Cumartesi akşamları seyircisiyle Kanal D'de buluşan İsimsizler dizisi final kararı aldı. Asker dizisi olarak ekranlara gelen dizi 16 Aralık Cumartesi tarihinde 27. Bölümü ile ekranlara veda edecek.

Barakuda Yapım imzalı dizinin yönetmenliğiniVolkan Kokcatürk, senaryosunu ise Ali Doğançay ve Okan Lalik üstleniyordu. Dizinin oyuncu kadrosunda ise sevilerek takip edilen birçok önemli isim yer alan dizinin final kararı sevenleri tarafından üzüntü ile karşılandı. İsimsizler oyuncu kadrosunda Uğur Güneş, Hande Soral, Kürşat Alnıaçık, Bülent Alkış, Çağkan Çulha ve Musab Ekici gibi isimler yer alıyor. 

Cumartesi günü için Dostlar Mahallesi mi yayınlanacak?

Dizinin kaldırılmasıyla Cumartesi günleri yayın akışı boş kalacak. Kanal D'nin birisi günlük dizi olmak üzere iki adet yeni dizisi başlayacak. Ve geçtiğimiz ay 1. Bölümü yayınlanan Hayati ve Diğerleri ise Çocuklar Duymasının yeniden yayına alınmasıyla kaldırılmıştı.

Ekranlara gelmek için gün sayan, başrollerini Çağla Şikel ve Alişan'ın paylaştığı dizi Dostlar Mahallesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Dostlar Mahallesi dışında 1. Bölümü yayınlanıp ardından kaldırılan dizi Hayati ve Diğerleri'de Cumartesi günü için aday dizilerden bir tanesi. Peki Cumartesi günü reyting rekabetinin kıyasıya sürdüğü yarışa kim dahil olacak? Gelecek günlerde bu durum netleşecek.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin