David Hornsby ve Blake Anderson ikilisinden CBS'e aile komedisi!

CBS, David Hornsby ve Blake Anderson ortaklığıyla yeni bir komedi dizisi geliyor.

Volkan Küçükel
07 Aralık 2017 - 23:47
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından CBS, gelecek yayın sezonları için yeni dizi projeleri üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Kanal; bünyesinde ekranlara gelmiş How To Be a Gentleman'ın yaratıcısı, senaristi ve oyuncusu David Hornsby ile Comedy Central'ın Workaholics dizisinin ortak yaratıcısı ve yıldız oyuncusu Blake Anderson ikilisinin hem kamera önü hem kamera arkasında yer alacağı yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

DİZİNİN KONUSU

Henüz ismi netleşmeyen dizinin hikayesi kısaca şöyle:

Gergin bir yapısı bulunan bir babanın (Hornsby); eski karısının, çocuklarına üvey baba haline gelecek daha genç ve özgür ruhlu biriyle (Anderson) evlenmesi sonrasında yeni bir aile dinamiği ile uğraşmak zorunda kalması ekseninde gelişen komik olaylar üzerinden şekilleniyor.

CBS TV Studios yapımcılığında hazırlanan dizide Hornsby ve Anderson ikilisi yazar ve oyunculuk dışında projenin yürütücü yapımcılığını da üstlenmiş durumdalar.

17-12/07/david_hornsby_ve_blake_anderson.jpg

HORNSBY VE ANDERSON'UN İŞLERİ

Dizi yaratıcılığı kariyerine CBS'te How to Be a Gentleman ile başlayan 42 yaşındaki aktör David Hornsby'i yakın gelecekte NBC'nin yeni dizisi Good Girls'te tekrar eden bir rolle izleyeceğiz.

FX'in popüler komedisi It's Always Sunny in Philadelphia'da yürütücü yapımcı olarak da görev yapan Hornsby'i yakın geçmişte Idiotsitter (Dana), The Goldbergs ve Baskets gibi dizilerde konuk oyuncu olarak izledik.

Comedy Central ekranlarında yedi sezon boyunca ekranlara gelen Workaholics dizisinde ortak yaratıcı, yazar, yapımcı ve oyuncu olarak yer alan Blake Anderson ise yakın zamanda Netflix'in aksiyon komedisi türündeki Game Over, Man! filminde Adam Devine ve Anders Holm gibi isimlerle birlikte karşımıza çıkacak.

Yakın geçmişte Fox'un Ghosted dizisinde konuk oyuncu olarak izlediğimiz aktörün konuk olduğu diğer yapımlar arasında The Big Bang Theory, Drunk History ve Parks and Recreation yer alıyor.

Hornsby ve Anderson, yeni dizi projelerinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin