Çukur'un Hale'si Elif Doğan'ın yeni dizisi Darısı Başımıza!

Çukur'da Hale karakterini canlandıran Elif Doğan'ın yeni dizisi belli oldu! Show Tv'de ekrana gelmesi planlanan yeni dizi Darısı Başımıza oyuncuları, konusu ve hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor!

Nurşah
15 Mayıs 2018 - 11:44
Kültür Sanat

Show Tv ekranlarında bu sezon oldukça konuşulan Çukur dizisinde gazeteci Hale karakteri ile tanıdığımız Elif Doğan, yine aynı kanalda yayınlanacak Darısı Başımıza dizisi ile anlaştı... Yeni dizi Darısı Başımıza hakkında!

18-05/15/darisi-basimiza-basrol-elif-dogan-1526373136.jpg

Darısı Başımıza konusu

Show Tv'nin yeni dizisinin başrolünde Nilay Deniz'in yer alacağı söylentiler arasındaydı. Fakat Nilay Deniz ile anlaşmaya varamayan yapımcıların yeni ismi Çukur dizisinden de tanıdığımız Elif Doğan oldu! Dizide evlilik kararı aldığı adam tarafından aldatılan genç bir kızın tesadüfen karşılaştığı genç bir adamla yanlış anlaşılmalar ve aksilikler ile başlayan ilişkileri anlatılacak.

18-05/15/darisi-basimiza-mehmet-ozan-dolunay.jpg

Darısı Başımıza oyuncuları

Dizinin kadın başrol oyuncusunun Elif Doğan olarak duyurulmasının ardından erkek başrolün kim olacağı da belli oldu. Mehmet Ozan Dolunay'ı erkek başrol oyuncusu olarak izleyeceğiz. Mehmet Ozan Dolunay Lise Devriyesi, Tatlı Küçük Yalancılar ve Yüksek Sosyete dizilerinde de yer almıştı...

Ayrıca dizinin kadrosunda İbrahim Kendirci, Açelya Topaloğlu, İlay Erkök, Devrim Yakut ve Sevinç Erbulak da yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturacak!

Darısı Başımıza ne zaman başlayacak?

Show Tv'nin yeni dizinin çekimleri çok kısa sürede başlıyor. Çekimlerin İzmir'de başlayacağı ve ardından İstanbul'da devam edeceği söylenen Darısı Başımıza, en kısa sürede izleyicileri ile buluşturulacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

26 Haziran güncelleme: Merakla beklenen dizi 4 Temmuz Perşembe günü Show Tv'de!

18-05/15/elif-dogan-kimdir.jpg

Elif Doğan kimdir?

1995 senesinde dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikal Bölümü mezunudur. İlk olarak Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile ekranlara gelen genç oyuncu ardından Hayat Bazen Tatlıdır'ın kadrosunda yer almıştır. 

Son olarak Çukur dizisinde canlandırdığı Hale karakteri ile izlediğimiz Elif Doğan, Show Tv'nin yeni dizisi Darısı Başımıza'da başrol karakterini canlandıracaktır...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin