Çukur'un Mahsun'u Berkay Ateş diziden ayrılıyor mu?

Show tv ekranlarında fırtınalar estiren fenomen dizi Çukur'un son bölümlerinde yaşananlar izleyicileri şaşırttı. Dilan Çiçek Deniz'in kadrosundan ayrıldığı dizide bir ayrılık daha yaşanacak.

Merve Mutlu
08 Nisan 2019 - 12:17
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin rol aldığı, Ercan Kesal ve Perihan Savaş gibi usta isimleri de kadrosunda tutan, Show ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un yeni bölümlerinde heyecanın dozu yükselecek. 

19-04/08/ukue.png

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in, Çukur dizisinden ayrılacağını günler önce sizlerle paylaşmıştık. Çukur'un bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde, Yamaç'ın kucağında cansız bedeni ile Sena karakterini son kez göreceğiz. Sena'nın ölümü ve Dilan Çiçek Deniz'in diziden ayrılması ile de dizinin seyrinde değişiklikler yaşanacak. 

Çukur yeni bölümlerde neler olacak?

19-04/08/ukur-sena.png

Dizide son zamanlarda çok atıl bir duruma sokulan ve hiçbir hareket katamayan Sena karakteri, senaryo gereği diziden çıkarıldı. Sena'nın ölümü ile de Yamaç'ta yaşanacakların ilk belirtileri görülmeye başladı. Çukur'un yayınlanan yeni bölüm fragmanında: Yamaç'ın kucağında Sena ile arabada oturmaya devam etmesi ve sanki Sena ölmemiş de uyuyormuş gibi sessiz olmalarını istemesi bunun ilk işareti olarak görülüyor. Aliço dahil herkesi üzecek bu ölümün Yamaç'ı ne hale getireceğini ise hep beraber göreceğiz.

diziseti tv'nin haberine göre: Sena'nın ölümü Yamaç'ta büyük bir travma yaratacak. Sezon sonuna kadar Yamaç delirecek ve kendinden geçecek. Yamaç Aliço gibi olacak ancak annesi Sultan gibi sonradan kendine gelecek. Hatta Çukur'un 3. sezonunda Yamaç'ın yeniden aşık olacağı da söylenenler arasında. 

Berkay Ateş Çukur'dan ayrılıyor mu?

19-04/08/mahsun.jpg

Sena ile birlikte ilerleyen bölümlerde Mahsun’un da öleceği yine söylenenler arasında. Çeto ile bağlantısı kalmayan, onu öldüren, kendi babasını da öldüren Mahsun'un Çukur'da tutunmak için bir amacının da kalmamış olması bu iddiaları güçlendiriyor. Bu durumda da Çukur dizisinin 3. sezonunda Dilan Çiçek Deniz ile birlikte Berkay Ateş’te artık Çukur dizisinin kadrosunda yer alamayacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin