Yasak Elma Kuzey (Onur Mahir) kimdir?

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma, hikayesi ile olduğu kadar oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Yasak Elma Kuzey kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
08 Nisan 2019 - 11:20
Yeni Bölüm

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma, hikayesi ile olduğu kadar oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Yasak Elma Kuzey kimdir? Gerçek adı nedir?

Yasak Elma Kuzey kimdir?

19-04/08/onur-m-1554709637.png

Yasak Elma dizisinde Kuzey, Halit Argun'un kızı olan Lila'nın sevgilisidir. Lila'nın dayısı olan Alihan'ın karşı çıkacağı bu ilişki, Lila'nın eski flörtü olan Emir'i de kıskançlık krizine sokacaktır. 

Yasak Elma dizisinde Kuzey karakterini Onur Mahir canlandırmaktadır. 

Onur Mahir kimdir?

19-04/08/mahir-1554709909.jpg

Onur Mahir 1991 doğumlu ve Türkiye asıllı bir oyuncudur. Sadri Alışık Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü mezunu olan ve tiyatro sahnesinde yer alan Onur Mahir 'İki Efendinin Uşağı Alaturka' ve 'Kel Şarkıcı' adlı oyunlarda oyuncu kadrosunda yer almaktadır. Tiyatro kökenli oyuncu daha önce Kertenkele adlı projenin 8. bölümünde ve Fİ dizisinde rol almıştır. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin