Burak Sevinç'in yeni dizisi Leke ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli oldu!

Tims&B Yapım’ın yeni projesi Leke'nin yayın tarihi belli oldu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
08 Nisan 2019 - 11:17
Yeni Bölüm

Başrollerinde Söz dizisinde canlandırdığı Fethi karakteri ile oldukça sevilen Burak Sevinç ve Melis Sezen'in rol aldığı, kadrosunda da: Aslı Turanlı, Selen Uçer, Selahattin Paşalı, Tolga Güleç, Mehmet Bozdoğan, Ferdi Sancar, Lale Başar ve Nail Kırmızıgül gibi isimlerin yer aldığı; Tims&B imzası ile Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Leke dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu!

19-04/08/leke.png

Leke dizisinin konusu ne?

Aşka inanmayan, kadınlara güvenmeyen başarılı iş insanı Cem Yenilmez'in ezberlerini bozduran bambaşka bir kadın olan Yasemin Adıvar ile yollarının kesişmesini konu alacak olan dizide: 18 yaşındaki Yasemin ile 9 yaşındaki kardeşi Murat, yetimhanede büyümüş ve hayata karşı mücadele etmek zorunda kalmışlardır. Hırslı ve çalışkan biri olan Yasemin, Hukuk Fakültesini kazanır. Avukat olmak istemektedir. 18 yaşına geldiğinde kaldığı yurttan ayrılmak zorunda kalan Yasemin, kardeşinden ayrılmamak için kardeşi ve kendisine bir ev tutar. Duyma engelli olan kardeşinin ameliyat masraflarını karşılamak için elinden geleni yapacak olan Yasemin, "Niye bu kadar zor? Hayat niye bu kadar zor? Kadın olmak niye bu kadar zor? Onurla şerefle yaşamak niye bu kadar zor?" sorularını soracaktır.

Leke dizisi ne zaman başlayacak?

19-04/08/leke.Jpeg

Uzun bir süredir çalışmaları devam eden ve kadrosu ile çok konuşulacak olan dizi hakkında devam eden "Leke ne zaman başlayacak?" sorusunun cevabı belli oldu. Hikayesi ile göz dolduran ve kadrosu ile de etkileyen Leke 16 Nisan Salı akşamı saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak. 

Leke dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin