Yasak Elma'nın yeni oyuncusu Onur Mahir oldu!

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma'nın kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
08 Nisan 2019 - 10:29
Yeni Bölüm

Başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam'ın rol aldığı, Onur Tuna, Sevda Erginci, Barış Aytaç ve Barış Kılıç gibi değerli oyuncuların da başarı ile eşlik ettiği, Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oluyor. 

19-04/08/kuzey.png

Medyapım imzası ile her pazartesi seyirci karşısına çıkan Yasak Elma dizisinin kadrosuna yeni katılan oyuncu, Kuzey karakteri ile Onur Mahir oldu. Onur Mahir'in canlandıracağı Kuzey karakteri ise, Talat Bulut'un canlandırdığı Halit karakterinin kızı olan Lila'nın (Ayşegül Çınar) sevgilisi olan, zengin bir kişi olarak karşımıza çıkacak. 

Dizide Lila'nın Kuzey'le çıkmasına, dayısı Alihan (Onur Tuna) karşı çıkarken, eski flörtü Emir (Serkan Rutkay Ayıköz) ise kıskançlık krizine girecek ancak Kuzey karakteri dizide başka yollar da açacak. 

Onur Mahir kimdir?

19-04/08/mahir-1554709354.jpg

Onur Mahir 1991 doğumludur. Sadri Alışık Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü mezunu olan Onur Mahir 1991 doğumludur. Tiyatro sahnesinde yer alan Onur Mahir 'İki Efendinin Uşağı Alaturka' ve 'Kel Şarkıcı' adlı oyunlarda oyuncu kadrosunda yer almaktadır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin