Merve Mutlu
03 Şubat 2021 - 11:20
Gündem

Birçok başarılı projede sevilen karakterleri canlandıran başarılı ve sevilen oyuncu Hazal Subaşı en son fenomen dizi Çukur'da Nehir karakterini canlandırıyordu. Yakın zamanda kadrodan ayrılan güzel oyuncunun yeni projesi merak uyandırıyor. 

21-02/03/gain.png

Dünyaca ünlü içerik platformu Netflix'in furyasıyla yarışan yerli içerik platformları arasına resmi olarak dahil olan ve hafızalara Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi nedeniyle 30 TV kanalında birden eşzamanlı olarak #özgecaniçin yazısı ile logo dahi kullanmadan ekran karartma yaptırması ile kazınan Filli Boya'nın eski sahibi Gözde Akpınar tarafından kurulan Gain Medya'nın bir projesi daha belli oldu. 

Çukur'un Nehir'i Hazal Subaşı, Gain'de yayınlanacak Bizi Ayıran Çizgi dizisinde rol alacak!

21-02/03/hazal-subasi.png

Televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Cem Aydın'ın yönettiği Gain platformunun dizilerinden biri de "Bizi Ayıran Çizgi" oldu. Merakla beklenen dizinin başrolü Hazal Subaşı olacak. İki kişilik aşk dizisinde Subaşı'nın partnerini ise Ozan Dolunay canlandıracak. Senaryosunu Tolga Afşin Kaya'nın yazdığı dizi 20 ila 15 dakikadan oluşacak ve toplam 5 bölüm olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin