Çukur'un setinde aşk! Hazal Subaşı ve Rıza Kocaoğlu aşk yaşıyor!

Fenomen dizi Çukur'un oyuncuları aşk yaşıyor.

Merve Mutlu
09 Ocak 2020 - 12:34
Magazin

Show TV ekranlarında yayınlanan ve fenomen haline gelen dizi Çukur'un yeni bölümleri izleyiciler tarafından merakla beklenirken oyuncuları da yakından takip ediliyor. 

20-01/09/ukur-dizisi.png

Çukur dizisinde dizinin başından beri Aliço karakterini canlandıran Rıza Kocaoğlu, izleyicilerden büyük beğeni kazanıyor. Hem oyunculuğu hem de yakışıklılığı ile oldukça sevilen oyuncunun, dizinin yeni sezonunda kadroya dahil olan ve Nehir karakterini canlandıran Hazal Subaşı ile aşk yaşadığı iddiaları ortalığı karıştırdı. 

20-01/09/hazal-subasi-riza-kocaoglu.png

Uçankuş'un haberine göre: Kocaoğlu ile Subaşı, sabah 06.10'da Etiler Saruhan'dan çıktılar ve Cihangir sokaklarında gazetecilerle köşe kapmaca oynadılar. Görüntü vermek istemeyen Hazal Subaşı ise taksiden inmedi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin