Aydan Koptur Babil dizisinde!

Star TV'nin yeni dizisi Babil'in bir oyuncusu daha belli oldu.

Merve Mutlu
09 Ocak 2020 - 11:19
Yeni Bölüm

Başrollerinde Halit Ergenç, Birce Akalay, Aslı Enver, Mesut Akusta, Ozan Güven ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı Babil dizisinin hazırlıkları tamamlandı ve izleyici karşısına çıkmak için geri sayım başladı. 

20-01/09/babil-dizisi.jpg

Önemli bir üniversitede ekonomi profesörü olan ve aynı zamanda düzene karşı olan İrfan'ın işinden olması ve oğlunun ölümcül rahatsızlığından sonra da oğlu için para bulma yolundaki macerasını ekranlara taşıyacak olan dram dizisi Babil dizisi 17 Ocak'ta izleyici karşısına çıkacak. 

Aydan Kopdur Babil dizisinde!

20-01/09/aydan-koptur-babil.jpg

Sevilen isimlerden oluşan başarılı oyuncu kadrosu ve farklı hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken dizinin açıklanan oyuncularına bir yenisi daha katıldı. Daha önce Dayan Yüreğim adlı dizide izleyici karşısına çıkan oyuncu Aydan Koptur Babil dizisinde Aydan karakterine hayat verecek. 

Aydan Koptur kimdir?

20-01/09/aydan-koptur.jpg

1990 doğumlu olan oyuncu İstanbulludur ve  İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü mezunudur. Çocuklar Duymasın dizisi ile ilk kez kamera karşısına çıkan oyuncu Muhteşem Yüzyıl, Seviyor Sevmiyor ve Dayan Yüreğim dizilerinde rol almıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin