Tolga Sarıtaş Çukur dizisinde!

Ekranların sevilen ismi Çukur dizisine transfer oldu.

Merve Mutlu
09 Ocak 2020 - 10:20
Gündem

Show TV ekranlarının fenomen haline gelen sevilen dizisi Çukur, hikayesine hız kesmeden devam ediyor. En son Nejat İşler'in katıldığı diziye şimdi yeni bir isim daha dahil oluyor. 

20-01/09/ukur.png

Daha önce birçok başarılı yapımda yer alan ve Söz dizisinde zirveyi gören Tolga Sarıtaş, daha sonra Cansu Dere ve Leyla Tanlar ile başrolü paylaştığı Ferhat ile Şirin dizisinde rol almış ancak dizi sessiz sedasız bir şekilde final bile yapmadan ekranlardan ayrılmıştı. 

20-01/09/tolga-saritas-cikur.jpg

Dizisinin final yapması ile yeni bir proje için gözlerin çevrildiği Sarıtaş'ın adı, Show TV'nin sevilen ve en çok izlenen dizisi olan Çukur'da geçmeye başladı. Aras Bulut İynemli, Necip Memilli, Erkan Kolçak Köstendil, Hazal Subaşı, Damla Sönmez ve Berkay Ateş gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinin yeni oyuncusu Tolga Sarıtaş oldu. Başarılı oyuncunun dizide "Çivi" karakterini canlandıracağı konuşuluyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin