Usta oyuncu Macit Koper Ramo dizisi ile ekranlara dönüyor!

Başarılı oyuncu yeni dizisi ile ekranlarda olacak.

Merve Mutlu
09 Ocak 2020 - 14:24
Gündem

Show TV ekranlarında fırtınalar estirmeye hazırlanan Ramo dizisinin oyuncu kadrosu kendisinden sıkça bahsettirecek gibi görünüyor. Ramazan karakteri ile Murat Yıldırım'ın, Sibel karakteri ile de Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo dizisi çok yakında izleyici ile tanışacak. 

20-01/09/ramo.jpg

Ramo dizisinin oyuncuları:

Başarılı oyuncu kadrosunda: Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Berk Hakman, Görkem Sevindik, Cemre Baysel, İlhan Şen, İdil Fırat, Yıldırım Gücük, Nilüfer Açıkalın, Sacide Taşaner, İlkay Kayku, Efsane Odağ, Rüzgar Aksoy, Hakan Salınmış, Haluk Cömert, Leyla Kader İlhan, Burak Tamdoğan, Burcu Cavrar, Deniz Gürzümar ve Nebil Sayın  gibi isimleri bir araya getiren dizinin konusuna dair henüz net bir açıklama yapılmadı ancak çekimleri Adana'da yapılan dizinin Çukur gibi bir dizi olacağı biliniyor.

Usta oyuncu Macit Koper Ramo'nun kadrosunda:

20-01/09/durdu-baba.png

Ekranların sevilen isimlerini bir araya getiren dizi projesinde yer alan başarılı isimlerden biri de usta oyuncu Macit Koper oldu. Koper, BKM imzalı olan dizide Adana’nın en iyi ciğercilerinden, fakir fukaranın dostu olan 'Durdu Baba' karakterini canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin