Revenge dizisi antoloji formatında yeni bir dizi olarak geri dönecek!

Ülkemize İntikam ismiyle uyarlanan Revenge dizisi geri dönüyor! Uzun soluklu düşünülen yeni dizi projesi hakkında detaylar...

Emily VanCamp, Madeleine Stowe, Gabriel Mann'lı kadrosuyla 2011-2015 yılları arasında dört sezon boyunca yayınlanan; Beren Saat'in başrolünde yer aldığı "İntikam" isimli diziyle ülkemize de uyarlanan "Revenge"in devam dizisi projesi çalışmaları sürüyor.

İNTİKAM SERÜVENİ TEKRAR BAŞLIYOR!

ABC kanalının bu yeni projeyi antoloji formatında planladığı öğrenildi.

20-01/09/revenge-foto.jpg

Orijinal dizinin yaratıcı/yürütücü yapımcısı Mike Kelley, yazar/yapımcı Joe Fazzio, Temple Hill ve Disney TV Studios'a bağlı ABC Studios'un arkasında olduğu yeni Revenge projesi hakkında konuşan ABC Entertainment Başkanı Karey Burke projenin geliştirme safhasını başarılı bir şekilde geçmesi halinde ortaya çıkan dizinin "her sezon farklı bir intikam hikayesini" konu edineceğini belirtti.

REVENGE DEVAM DİZİSİNİN KONUSU NE OLACAK?

Kelley ve Fazzio ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı, üzerinde çalışılmaya devam edilen Revenge'in devam dizisinin hikayesi Latin Amerika göçmeni bir kadının hikayesine odaklanıyor.

Orijinal dizinin en sevilen karakterlerinden birinin eşliğinde ortaya çıkacak hikaye; Latin Amerika göçmeni kadının, doyumsuz açgözlülüğü ve hırsı biyokimyacı annesinin öldürülmesine, ailesinin yıkımına ve küresel bir salgına yol açan, ilaç şirketi işleten bir hanedandan intikam almak için Malibu'ya gelmesini konu ediniyor.

Yürütücü yapımcı kadrosunda Kelley ve Fazzio ikilisine orijinal dizide de görev alan Melissa Loy ve Temple Hill'den Marty Bowen ikilisi eşlik ediyor.

20-01/09/revenge-abc.jpg

Alexandre Dumas'ın Monte Kristo Kontu (The Count of Monte Cristo) romanından uyarlanan orijinal dizi henüz küçük bir kız çocuğuyken babasına tezgah kuran varlıklı bir aileden intikam almak amacıyla seneler sonra Hamptons'a farklı bir kimlikle gelen Amanda/Emily'nin (Emily VanCamp) hikayesini anlatıyor.

Ekran macerasına yoğun ilgiyle başlayan ve düşmeye başlayan izlenme oranları sonrasında dörrdüncü sezonuyla finalini gerçekleştiren Revenge, geniş bir hayran kitlesine sahip olup ABC Studios'un uluslararası satışlarından iyi kar elde ettiği yapımlardan biri olmuştu.

"Revenge" (ABC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin