Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli nasıl ünlü oldu?

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli nasıl ünlü oldu?

Merve Mutlu
07 Mayıs 2020 - 16:11
Magazin

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Mete karakteri ile başlayan oyunculuk kariyeri boyunca: Muhteşem Yüzyıl, Maral, İçerde ve son olarak da Çukur dizisinde canlandırıp çok sevildiği Yamaç Koçovalı ile ekranlarda olan Aras Bulut İynemli nasıl ünlü oldu merak ediyor musunuz? 

Aras Bulut İynemli nasıl ünlü oldu?

20-05/07/aras-bulut-iynemli.jpg

Ünlü oyuncu henüz hiçbir projede yer almamışken bir reklam filminde İtalyan bir futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay'ın dikkatini çekmiş ve Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmıştır. Deneme çekimlerinde başarılı olan oyuncu bu dizi ile başladığı kariyeri boyunca birbirinden başarılı dizilerde rol aldı. 

Aras Bulut İynemli kimdir?

20-05/07/aras-bulut.jpg

25 Ağustos 1990 doğumlu Aras Bulut, Ağabeyi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısı olan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde uçak mühendisliği okumuştur. Aras Bulut İynemli Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete karakterini canlandırarak kariyerine başlamıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin