Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil nasıl ünlü oldu?

Ekranların sevilen ismi Erkan Kolçak Köstendil nasıl ünlü olduğunu biliyor muydunuz?

Merve Mutlu
07 Mayıs 2020 - 12:58
Magazin

Sakarya Fırat dizisi ile başlayan oyunculuk kariyeri boyunca: Kasaba, MAT, Babalar ve Evlatlar, Ulan İstanbul, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Familya, Bir Deli Sevda, Görünen Adam ve Çukur dizilerinde rol alan ve son dönemlerde Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu karakteri ile hayranlarını artıran Erkan Kolçak Köstendil'in nasıl ünlü olduğunu sizler için derledik. 

Erkan Kolçak Köstendil nasıl ünlü oldu?

20-05/07/vartou.jpg

Ekranların sevilen ismi  Erkan Kolçak Köstendil nasıl ünlü olduğunu şöyle anlatıyor: "Bursaspor'da kaleciydim. ÖSS'den yüksek puan alamazdım çünkü rakamlarla aram iyi değildi. Spor Akademisi'ne girmek isterdim ama kaleci olduğum için çok hızlı koşamıyordum. Geriye konservatuvar kaldı. Lisedeki hocam Zuhal Köseoğlu beni konservatuvara yönlendirdi. İstanbul'a telefon açıp 'Bir çocuk göndersem bakar mısınız?' dedi." Telefonun ucundaki kişi 'Biz Bursa'dayız' diye yanıt verdi. 10 dakika sonra Erkan Can ile Ali Sürmeli okula geldi. Erkan Can bana 'Shakespeare'i biliyor musun?' diye sordu." "O dönem 'Romeo+ Juliet' adında bir film vardı. 'Biliyorum, Leonardo DiCaprio' dedim. Erkan Can "Hay çok işimiz var" dedi. Ardından İstanbul'a gelip konservatuvara girdim. Oradan sonra ilk uzun soluklu işim 'Sakarya Fırat'ta oyunculuğa başladım" 

Erkan Kolçak Köstendil kimdir?

20-05/07/erkan-kolcak.jpg

16 Ocak 1983'te Bursa'da doğan oyuncu, Bursaspor'da uzun dönem yer aldı. Çeşitli tiyatro oyunlarında, film ve dizilerde rol alan sanatçı, Ulan İstanbul dizisindeki rolü ile Türkiye'de geniş kitlelerce tanındı. Kısa filmleri ile birçok yarışmada ödül aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin