Black Mirror 6. sezon hakkında açıklama geldi! Yeni sezon ne zaman?

Sevilen dizi Black Mirror'ın yaratıcısından açıklama geldi.

Merve Mutlu
07 Mayıs 2020 - 12:34
Gündem

Her bir bölümünde farklı oyuncular kullanılarak: insanların yarattığı ve hızla ilerleyen teknoloji ile ilişkili olarak karanlık temaları anlatan Black Mirror dizisi, yayınlandığı her sezonda büyük bir ilgi ile izleniyor. 

20-05/07/black-mirror-yeni-sezon.jpg

Netflix'in en popüler dizilerinden biri olan Black Mirror'ı hazırlayan Charlie Brooker, Radio Times'a verdiği röportajda dizinin yeni sezonundan bahsetti. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan pandemi, Black Mirror 6. sezonun da ikinci plana atılmasına neden oldu. İnsanların zaten pandemi nedeniyle zorlu psikolojik bir dönemden geçtiğini belirten Brooker, insanların yeni bir sezona hazır olmadığını düşünüyor. Bu nedenle de yeni sezon üzerine çalışmadıklarını belirtirken daha çok kendisini güldürebilecek senaryolar üzerinde çalıştığını belirtti. 

Black Mirror 5. sezonu 2019 yılının Haziran ayında yayınlanmış ve 3 bölüm sürmüştü. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin