CW yaz dönemi prömiyer tarihlerini açıkladı

Amerikan TV kanalı CW, yeni başlayacak veya yeni sezonunda geri dönecek dizileri için yaz dönemi yayın tarihlerinin listesini yayınladı.

Berfu Özlen
03 Nisan 2017 - 11:49
Yeni Bölüm

Kanallar yaz tatiline hazırlandıkları kadar, yaz döneminde yayınlanacak dizileri için de programlama yapmaya başladılar. Nisan ayına girdiğimiz bu günlerde, yaz dönemi yayın tarihlerini açıklayan ilk kanal CW oldu.

Whose Line Is It Anyway 12. sezonu ile geri dönüyor!

17-04/03/wliia-1.jpg

1998'den beri devam eden doğaçlama komedi programı, Whose Line Is It Anyway?, 12. sezonu ile 29 Mayıs'ta ekranlara dönüyor. Orjinal kadrosu Wayne Brady, Ryan Stiles ve Colin Mochrie ile 1998'den beri yayınlanan program her hafta ünlü konukları da ağırlıyor.

Sihir dolu iki program!

17-04/03/maxresdefault-1491207968.jpg

Dean Cain'in sunumuyla ekranlara gelen Masters of Illusion, sihirbazların gizemli dünyasını ekranlara getirmeye 30 Haziran, Cuma gününden itibaren devam edecek. Dünyaca ünlü sihirbazların nefes kesici ve akıl almaz performanslarının sahnelendiği programın yanı sıra, Penn Fraser Jillette ve Raymond Joseph Teller'ın sihirbazlık numaralarının nasıl yapıldığını bulmaya çalıştıkları programları Pen & Teller: Fool Us da 10 Temmuz tarihinde 4. sezonu ile geri dönecek.

17-04/03/maxresdefault-1.jpg

Hooten & The Lady 2. sezonu ile bizlerle!

Amerikalı bir hazine avcısı ve İngiliz bir küratörün dünyanın dört bir yanındaki gizli hazinelerin peşine düştüğü Hooten & The Lady 2. sezonunda yeni kanalı CW ile ekranlara dönüyor. Baş rollerini Michael Landes, Ophelia Lovibond, Shaun Parkers ve Jessica Hynes'ın paylaştığı dizi 13 Temmuz'da ekranlara gelecek.

17-04/03/mv5bnwi5nmzjn2etngeyyi00y2fjlwi0zjmtzwm5ota4ytvlnmyxxkeyxkfqcgdeqxvymtiwotm1odc-_v1_.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin