D-Smart GO ile Kasımda Aşk Başkadır!

D-Smart GO’nun eğlence dolu dünyasına kasım ayına özel yepyeni bir kategori ekleniyor. “Kasımda Aşk Başkadır” kategorisinde birbirinden romantik yerli ve yabancı filmler izleyicilerle buluşuyor.

ozan
06 Kasım 2023 - 11:40
Yeni Bölüm

Kasım ayının romantik havası Türkiye’nin yenilikçi dijital yayın platformu D-Smart GO’da da hissediliyor. Tüm ay boyunca, hafızalara kazınan en romantik filmler bu platformda izleyicilerine keyifli anlar yaşatıyor. 

Her kasım ayında mutlaka izlenmesi gerekenler listesinde yer alan Sleepless in Seattle, yine sonbahar denince akla gelen ilk filmlerden olan 50 First Dates’in de yer aldığı kategori; kasım ayı boyunca izleyicisiyle buluşuyor. 

Yeşilçam’ın unutulmaz filmi Selvi Boylum Al Yazmalım’dan günümüzün sevilen oyuncularının yer aldığı Mutluluk Zamanı, Aşk Bu mu? gibi birçok filme yine tek bir kategoriden ulaşılabiliyor. Tüm filmler D-Smart GO’da izleniyor. 

"Kasımda Aşk Başkadır" kategorisinde yer alan yerli ve yabancı filmler aşağıdaki listede yer alıyor: 

23-11/06/ekran-goruntusu-321.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin