Dare Me 2. sezon olacak mı? Karar çıktı!

USA Network dizisi Dare Me'nin geleceği belli oldu! Yayıncı kanalın duyurusuna göre dizi iptal edildi! Detaylar...

Megan Abbott'un "Cesaretin Var mı?" romanından uyarlanan gençlik-gizem-gerilim dizisi "Dare Me"nin geleceği belli oldu! Ancak alınan karar dizi hayranlarını üzecek türden!

USA NETWORK "DARE ME"Yİ İPTAL ETTİ!

29 Aralık 2019 - 08 Mart 2020 tarihleri arasında USA Network'te yayınlanan ilk sezonunun ardından 20 Mart 2020'de Netflix arşivine eklenerek dünya izleyicisi ile de buluşan dizi, yayıncı kanalın kararıyla resmen iptal edildi. Buna göre yapımın ikinci sezonu olmayacak.

Universal Content Productions ve Peter Berg & Michael Lombardo'nun yapım şirketi Film 44 ortaklığında hazırlanan dizinin farklı bir platformda devam edebilmesi adına UCP'nin çalışmalara başladığı biliniyor. Bu çaba bir sonuç verir mi, bunun cevabını ilerleyen haftalarda almış olacağız.

20-05/01/dare-me-foto.jpg

"DARE ME" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Megan Abbott ve Gina Fattore'nin ortak yaratıcılığını üstlendikleri Dare Me'nin hikayesi; soğuk görünümlü yeni amigo koçu Colette French'in, Beth ve en yakın dostu Addy liderliğindeki bir lise takımının başına geçmesiyle ilişkilerin bozulmasına ve sadakatlerin sınanmasına odaklanıyor.

Başrolleri paylaşan Willa Fitzgerald (Colette French), Herizen F. Guardiola (Addy Hanlon) ve Marlo Kelly (Beth Cassidy) üçlüsüne Rob Heaps (Matt French), Paul Fitzgerald (Bert Cassidy), Zach Roerig (Will Mosley), Alison Thornton (Tacy Cassidy) gibi isimler eşlik ediyorlar.

20-05/01/dare-me-netflix-usa-network.jpg

Abbott, Berg, Lombardo, Sarah Condon ve Karen Rosenfeldt ise dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

USA Network'un, yeni yayın sezonunda canlı ve senaryosuz programlara daha fazla ağırlık vereceği; sezonluk diziler yerine Milo Ventimiglia'lı Evel gibi limitli/mini dizilere yöneleceği söylenmekte. Dare Me'nin iptal kararının arkasında bu durumun önemli bir etken olduğu belirtiliyor.

"Dare Me" (USA Network) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin