Daredevil 3. sezon onayını aldı

Netflix'ten güzel haber...

Aynı isimli Marvel Comics karakterine dayalı olarak Drew Goddard tarafından Netflix için hazırlanan Daredevil'in takipçilerine güzel haber geldi!

3. SEZON ONAYI

Netflix, iki sezonunu geride bırakan Daredevil'in 3. sezonunu da onayladı!

Böylelikle San Diego'da gerçekleşmekte olan Comic-Con'da Netflix'in yeni dizi projeleri Luke Cage, Iron Fist ve The Defenders ile ilgili güncel gelişmeler paylaşılırken Daredevil takipçileri de es geçilmedi ve onlara güzel bir sürpriz yapılmış oldu.

Daredevil'in 3. sezonunun geleceğiyle ilgili hazırlanan kısa video da Marvel'in 'Luke Cage' paneli esnasında takipçilerle paylaşıldı.

16-07/23/untitled.png

Douglas Petrie ve Marco Ramirez ikilisinin showrunner'lığında hazırlanan dizinin ikinci sezonu geride bıraktığımız Mart ayında Netflix abonelerine sunulmuştu.

Daredevil, Netflix'in ilk Marvel dizi projesi olması nedeniyle ayrı bir yerde. Elde ettiği başarı sayesinde Luke Cage, Jessica Jones, Iron Fist, The Defenders ve The Punisher gibi birçok Marvel projesinin de önünü açtı.

YENİ SEZON NE ZAMAN?

Charlie Cox'lu Daredevil'in 2017 senesi içinde izleyicileriyle yeniden buluşması bekleniyor.

'DAREDEVIL' 3. SEZON DUYURU TEASER'I:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin